Foto: Kadrs no video

Tiem šova Saimnieks meklē sievu skatītājiem, kurus satrauc skaistās tumšmates Daigas Eglītes kaislīgā publiskā mutēšanās ar Jāni Šmitu, TV3 atgādina kādu pikantu niansi. Jau gada sākumā Daiga ekrānā atrādīja savu skūpstīšanās prasmi Bez Tabu Valentīndienas eksperimenta Pirmais skūpsts ietvaros.

Gada sākumā, Valentīna dienā, Daiga TV skatītājiem atklāja, ka nav skūpstījusies jau trīs mēnešus. Toreiz viņai tika dota iespēja aizsietām acīm iepazīt svešinieka - 23 gadus vecā multimenedžera Edgara - lūpas.

Daigas un Edgara skūpsts skatītājus pārsteidza ar īpašu kaisli. Edgars skaistules lūpām uzbruka kā izslāpis, bet Daiga pēc tam aizkadrā atzinās, ka brīžiem gribējies atrauties, jo skūpsts licies pārāk ilgs.

Pēc publiskās mutēšanās Daigai bija jāizlemj, vai viņa dos bučotājam iespēju iepazīties tuvāk. Meitene bija puisim labvēlīga un ieradās uz sarunu. Pēc tās Daiga bija kā spārnos un apgalvoja, ka ekrāna skūpsts ir "labākais, kas pēdējā laikā noticis".

Kamera sekoja pārim arī pirmā randiņa laikā, kas beidzās ar varen kaislīgu mutēšanos un cerībām, ka šova ietvaros tapis mīlas pāris. Tomēr tā nav noticis - nu Daiga atkal meklē mīlu jaunā šovā, bet pieredzi ar Edgaru sauc par "īpaši neveiksmīgu gadījumu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!