Foto: Kadrs no video
Katru pirmdienas vakaru TV3 skatītājiem ir iespēja sekot līdzi šovam "Pilsētnieces pret lauciniecēm", kurā ik nedēļu rūdīta lauciniece un īsta pilsētas dāma uz laiku apmainās ar dzīvesvietām, atstājot viena otrai uzdevumus, kas jāpaveic.

Pirmdienas, 8. oktobra, sērijā piedalījās pilsētniece Laura Brokāne, kura savu brīvo laiku labprāt velta skaistuma procedūrām un jestrai atpūtai lielpilsētas klubiņos ar draudzenēm. Laura atzīst, ka vienīgie lauki, kur reiz ir viesojusies, ir pie draudzenes Šveicē, tādēļ uzskata, ka tā ir vieta, kur var izbaudīt laiskus rītus, malkojot kafiju terasītē.

Nonākot Latvijas laukos, pilsētniecei Laurai nācās uzstādīt ūdens pumpi un retināt ķiplokus, tomēr izaicinošākais uzdevums bija vistas kaušana un spalvu noplūkšana.

Lai to paveiktu, Alises māsa sniedza Laurai pavisam īsu un kodolīgu instruktāžu: "Process ir tāds – vistu gulda uz sāniem un dod pa galvu ar cirvi." Pati Laura uz to gan nesadūšojās. "Dzirdēju, kā ar cirvi tiek sists. Es jutos ļoti nekomfortabli... Tā vista nāks pie mani murgos, viņa neļaus man dzīvot mierīgi tajā pilsētā," emocionāli sūkstījās Laura.

Savukārt lauciniece Alise Kalniņa, kura ikdienā pati sēžas pie traktora stūres un pārvalda veselu saimniecību, bet šova laikā nonāk pilsētnieces kurpēs un izbauda uzdzīvi lielpilsētā, smejoties spriež, ka tā ir normāla ikdiena laukos, jo kā gan citādi tā gaļa nonāk pusdienu šķīvī.

Lai arī vistas kaušanai jaunā pilsētas dāma nesadūšojās, tomēr izplūkāts putns tika, un uzdevums bija uzskatāms par izpildītu, bet nākamajā raidījumā "Pilsētnieces pret lauciniecēm" gaidāma kāda īpaša, skatītāju jau iemīļota dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!