Foto: DELFI

No trim sievietēm, kuras šova Saimnieks meklē sievu seniors Alfrids Lipovskis, uzaicināja uz savu sētu, pagaidām lielāko iespaidu uz kungu atstājusi trauslā un ēteriskā Irīna Ozola (attēlā) no Ikšķiles, kura šovā atklāja savu vēlmi pēc siltas azotes. Sarunā ar DELFI Izklaidi Irīna atklāj, ka patiesībā ir gana drosmīga.

Irīna stāsta, ka ikdienā mitinās kādā mazpilsētā un strādā Valsts Zemes dienestā. Sieviete, kura šova iepazīšanās sērijā par sevi atstāja trauslas un maigas būtnes iespaidu, patiesībā ir gana uzņēmīga un drosmīga.

Viņa ne mirkli nav šaubījusies, ka sakrāmēt somu un mērot vairākas stundas garo ceļu no Ikšķiles uz lauku māju Cirmas pagastā, kas atrodas starp Ludzu un Rēzekni, ir pareizs lēmums.

"Laukus es puķu dobju līmenī pazīstu, burkānus esmu ravējusi. Bet it kā jau Alfridam nav nekādas puķu dobes - viņam ir bites un ābeles. Par lielo gabalu runājot - Latvija jau ir maza. Trīs stundas, un klāt," sarunā ar DELFI Izklaide ar vieglumu un smaidu par nopietno lēmumu stāsta Irīna.

Tikpat viegli viņai bijis pieņemt lēmumu pieteikties mīlas spēlei visas Latvijas priekšā. "Es esmu brīva meitene, otras pusītes meklējumos. Kādu vakaru vienkārši ieraudzīju televīzijā reklāmu. Mani piesaistīja cilvēks. Ko neuzrakstīt? Tā es arī uzrakstīju," atceras Irīna.

Simpātiskajai sievietei ar vīriešu uzmanību problēmu nav - Irīna uzsver, ka mīts par to, ka "Latvijā nav vīriešu" ir pilnībā ačgārns. Ikvienai dāmai ir neskaitāmas iespējas atrast savu laimi tepat Latvijā, vajagot tikai paspert nelielu solīti pretī savai izdevībai.

"Latvijā ir vīrieši! Jā, tas īstais atnāks pats, bet tas nenozīmē, ka tu drīksti sēdēt mājās! Tev ir jāuzvelk kurpes un jāiziet uz ielas," Latvijas sievietes pamāca šova dalībniece, kuru skatītāji jau neoficiāli atzinuši par vienu no simpātiskākajām.

Alfrids, atlasot savas līgaviņas, īpaši nopietni piegājis jautājumam par to, vai sieviete gatava pamest savu dzīvi pilsētā, lai pārvāktos uz viņa saimniecību. Irīnas sakarā viņam nav iemesla baiļoties - sieviete ir pilnībā gatava mainīt savu dzīvi par 180 grādiem un, ja viss izdosies, kļūt par Cirmas pagasta meiteni.

"Es esmu visam gatava. Darbu es atrastu arī šajā rajonā, par to es esmu pilnīgi pārliecināta!" ne mirkli neminstinoties paziņo Irīna. Uz jautājumu, kas būs viņas trumpji, cīņā par Alfrida sirdi, sieviete atbild ar pašam Alfridam tuvo humoriņu.

"Alfrids, aicinot pieteikties sievietes, bija uzsvēris to svara limitu - tur bija noteikums, ka sievietei jābūt līdz 80 kilogramiem. Nu tad es esmu visvieglākā!" Smejoties savu trumpi atklāj Irina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!