Foto: DELFI

Šovā Saimnieks meklē sievu pirmdienas, 2. novembra, vakarā tika atklāts pats nopietnākais posms. Puiši pēc izvēles izdarīšanas devās ceļojumos ar potenciālajām līgaviņām, lai tuvāk iepazītos un saprastu – būs vai nebūs jāprecas.

Šajā sērijā tika parādīti trīs pāru ārzemju ceļojumi. Jānis Šmits un viņa izvēlētā Antra (abi attēlā) devās uz Amsterdamu. Ekskursiju laikā abi turpināja paust maigumu viens pret otru un atstāja nudien saskanīga pāra iespaidu. Antra atzinās, ka Šmits viņai sāk iepatikties arvien vairāk, un arī saimnieks meitenei aizkadrā veltīja ļoti siltus vārdus.

Ģirts Brumsons ar simpātisko Gundu brauca uz Gruziju. Abi jau no sākuma bija sabozušies. Kā atklājās vēlāk, šova skaistākais pāris pirms ceļojuma bija sakašķējies. Ceļojuma laikā abu attiecības kļuva arvien saspīlētas, bet pēdējā vakarā viss beidzās ar pamatīgu strīdu.

Egils Langovskis un viņa Zane apciemoja Šveici. Pāris ārzemēs baudīja ekskluzīvu atpūtu smalkā viesnīcā un jūsmoja par dabas skaistumu. Egils un Zane atstāja ļoti saskanīgu iespaidu - abi devās romantiskās vakariņās, sapucējušies saskaņotos tērpos. Abi arī aizkadrā atzinās, ka jūt simpātijas viens pret otru.

Sērijas beigās pāriem bija jāšķiras un jāvienojas par to, kā attiecības risināsies tālāk. Zane un Egils sprieda, ka ļaus dzīvei pašai visu salikt pa plauktiņiem. Viņi turpinās satikties, neko nesasteidzot.

Šmits un Antra savu nākotni jau saplānojuši krietni detalizētāk - abi turpinās tikties un apmeklēt dažādus pasākumus. Mājās abi atgriezās mīļi apskāvušies. Abi pat bija sarūpējuši īpašu dāvanu no Amsterdamas Baibai Sipeniecei kā pateicību par savešanu kopā.

Savukārt pārim, kuram Latvijas seksa eksperts bija prognozējis kāzas, attiecības beidzās ar, iespējams, skaļāko publisko skandālu šova vēsturē. Pēc strīda par Ģirta it kā grābstīšanos, meitene bija spiesta puiša virzienā raidīt sitienu. Mājupceļā pāris nesarunājās, bet operatoriem paziņoja, ka nemūžam vairs nesatiksies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!