Foto: LETA

Piektdienas, 7. decembra, vakarā TV3 kanāla skatītājiem bija iespēja sekot līdzi iemīļotā šova Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas raidījuma cikla noslēdzošajai daļai, kurā dalībnieki ciemojās pie Saskaņa centra pārstāvja Valērija Agešina.

Agešins savus viesus - pārējos "tautas kalpus" Ingrīdu Circeni, Imantu Parādnieku, Inesi Lībiņu-Egneri (attēlā) un Danu Reiznieci-Ozolu - uzņēma savā dzīvoklī Liepājā, kuru viņš labprāt izrādīja arī filmēšanas komandai.

Pirms viesu ierašanās politiķis neslēpa, ka ikdienā viņam ar darbošanos virtuvē ir visai attāls sakars, bet viņš godam centīsies saviem viesiem sarūpēt "pieklājīgu" cienastu.

Uzkodām Agešins piedāvāja vieglus salātus ar bumbieriem un kazas piena sieru, pamatēdienā viņš galdā cēla butes ar ceptiem dārzeņiem, bet saldajā deputāts pasniedza rupjmaizes kārtojumu.

Viesus Liepājā deputāts sagaidīja pie Liepājas Svētās Trīsvienības baznīcas, kur par godu svarīgajiem ciemiņiem tika sniegts neliels ērģeļmūzikas koncerts, bet pirms došanās uz dzīvokli namatēvs viesus uzveda uz jumtu, lai saksofona mūzikas pavadībā parādītu Liepāju, kuru gan klāja tumsa, un uzcienātu ar konjaku.

Vakariņu laikā Agešins viesus izklaidēja ar krāsu terapijas paraugdemonstrējumu, kas pārējos viesos izraisīja patiesu sajūsmu, bet pēc maltītes viņš no ciemiņiem savāca līdzi atvestos pledus, lai tos nogādātu dzīvnieku patversmē.

Pēc ciemošanās pie Agešina, ciemiņi novērtēja namatēva piedāvājumu - viņš saņēma tikpat punktu, cik šīs nedēļas pirmā vakara namatēvs Imants Parādnieks, tāpēc abiem kungiem bija jāizvēlas, kurai no dāmām būs tiesības griezt laimes ratu.

Viņi vienojās, ka šis gods pienākas Inesei Lībiņai-Egnerei, kura balvā saņēma fotoaparātu, bet raidījuma dalībnieces nosprieda, ka šo dāvanu vajadzētu atdot kādam, kam tā nepieciešama vairāk, piemēram, kādai skolai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!