Foto: DELFI

LNT iepazīšanās šovs Precamies!?! arī otrajā sezonā skatītājus turpina izklaidēt ar interesantiem un neparastiem cilvēku dzīvesstāstiem, bet īpaši plašu rezonansi sabiedrībā guvis trešdienas, 20. februāra, raidījums.

Raidījuma galvenais varonis bija IT speciālists, grāmatvedis un dzīvnieku fermas strādnieks Ģirts, kurš 24 gadus ilgajā mūžā paguvis ielaisties vairākās attiecībās, bet tagad viņš lūkojas pēc sievietes, ar kuru kopā radīt bērniņu.

Jau no pirmajām raidījuma minūtēm ar īpaši atraktīvu uzvedību izcēlās viena no pretendentēm uz Ģirta sirdi - 20 gadus vecā gaišmatainā sekretāre Karīna no Aizkraukles (attēlā pa kreisi), kura raidījumā bija ieradusies kopā ar tikpat blondo draudzeni Violetu, kura, starp citu, pērn piedalījās šovā Cīnītājs (galerijā neliels ieskats viņas piedzīvojumos).

Karīna pastāstīja, ka pirmā buča viņai bijusi 12 gadu vecumā - vecāks puisis viņu noskūpstījis pēc tam, kad meitene viņam nopirkusi šokolādīti. Ar citu puisi viņai attiecības izveidojušās, kad viņš portālā Draugiem.lv Karīnai uzdāvinājis virtuālu konfekti.

Raidījuma laikā, pasniedzot dāvanu Ģirtam, Karīna godīgi atzina - mājās uztaisītā rulete vakarā pirms raidījumā daļēji apēsta, tāpēc puisim tika tikai neliels gabaliņš, bet pēc iepazīšanās abas draudzenes metās kaislīgi apspriest, vai puisim kājās bijušas botas no tirgus.

Jau raidījuma laikā sociālajos tīklos izvērtās kaismīgas diskusijas par gaišmatainajām raidījuma viešņām, kuru uzvedība un izteikumi šokējusi un pārsteiguši ne vienu vien televīzijas skatītāju - daži par meitenēm sirsnīgi izsmējušies, bet citi par Katrīnu un Violetu šausminājās un atzina, ka raidījuma laikā no kauna "varēja nomirt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!