Foto: Publicitātes foto

Plašu interesi radījušais TV3 šovs Precos ar svešinieku! tuvojas izskaņai, un jau pēc divām nedēļām uzzināsim, kuram no trim pāriem eksperiments ir izdevies, bet kurš nolems iet katrs savu ceļu. Tikmēr skatītāji var sekot līdzi pārbaudījumiem, ar ko jauniešiem jāsaskaras, veidojot kopdzīvi.

Otrdienas, 14. aprīļa, vakarā skatītājiem tika piedāvāts viens no grūtākajiem uzdevumiem, kas šova laikā bija jāpilda dalībniekiem - viņiem bija jāiepazīstas ar otrās pusītes ģimenes locekļiem un draugiem, jo, kā norādīja šova eksperti, tuvāko cilvēku atbalsts ir svarīgs priekšnosacījums, lai attiecības izdotos.

Visgrūtāk šajā ziņā gāja Zanei un Ulvim - Zanes vecāki ar Ulvi nav vēlējušies iepazīties, jo satikšanās iespējama tikai kameru priekšā, kas viņiem nav pieņemami. Ulvis turpretim norādīja, ka ar ģimeni otru pusīti iepazīstina tikai tad, kad pienācis īstais laiks, un acīmredzot laulības un pāris nedēļu ilgā kopdzīve ar Zani to vēl nenozīmē.

Arī Zanes draugu un māsas kompānijā Ulvis bija visai atturīgs un arī ar Zanes māsas draugu viņam neizveidojās labs kontakts, kur gan pie vainas varētu būt arī otra puiša uzdoto jautājumu virkne, kas līdzinājās nopietnai pratināšanai.

Ulvis drusku atplauka tikai tad, kad abi pavadīja vakaru kopā ar citu šova pāri - Uģi un Zandu, bet Zane novēroja, ka arī sava sena drauga un bijušā kolēģa kompānijā Ulvis uzvedas citādi, kā esot kopā ar viņu.

Vēl joprojām vissaskanīgākā pāra iespaidu rada Zaiga un Raimonds, kuri bija devušies ciemos pie puiša ģimenes uz Daugavpili. Tur Zaigu uzņēma sirsnīgi, un, lai gan viņa mēģināja norādīt, ka Raimonda ģimenē viens pret otru izturas atturīgi, gan Raimonda vecāki, gan vectētiņš pierādīja pretējo.

Arī ar Raimonda draugiem Zandai izveidojās labs kontakts, lai gan aizkadrā viņa norādīja - draugu lokā Raimonds uzvedas tikpat forši kā kāzās, bet, esot divatā, viņš "aizveras". Un meitenei nebūtu iebildumu, ja viņa tiktu klāt tam "otram Raimondam".

Arī Uģim un Zandai veicas labi, bet šajās attiecībās nopietns šķērslis ir Zandas bijušā drauga izteiktais bildinājums, par kuru arī pastāstīja meitenes mamma, kad abi bija devušies ciemos pie viņas.

Tāpat šim pārim nav vienprātības par dzīves plānošanu - ja Zandai ir plāns līdz 30 gadu vecumam tikt pie bērna, tad Uģis vairāk atbalsta ļaušanos sajūtām, kas arī noteiktu, kad būtu īstais brīdis svarīgu lēmumu pieņemšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!