Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā gadā Latviju satricināja drosmīgs šovs Precos ar svešinieku!, kurā eksperti neveiksmīgi saprecināja iepriekš nepazīstamus jauniešus. Visi pāri pēc šova bija spiesti laulību šķirt, taču tas nenozīmē, ka jaunieši laulību ziņā līdz ar to būtu norakstīti.

Fitnesa treneris Ulvis Grīnvalds skatītāju atmiņā palika kā ļoti spilgts jaunietis, kurš uzdrošinājās sekot pats savām sajūtām, nevis ekspertu padomiem. Spītējot apkārtējo spiedienam, Ulvis neturpināja attiecības ar sev netīkamo Zani, par to izpelnoties pamatīgu skatītāju un publikas kritiku.

Lai gan eksperti toreiz neskopojās ar pārmetumiem puisim un norādīja, ka Ulvim vēl jāmācās veidot īstas attiecības, reālajā dzīvē fitnesa trenerim mīlas jomā problēmu nav. Ulvis DELFI Izklaidei atklāj, ka ir izveidojis nopietnas attiecības bez ekspertu palīdzības.

"Šobrīd neuzskatu sevi par brīvu vīrieti," var pastāstīt treneris. Viņš uzsver, ka dalība šovā un rūgtā pieredze, izšķiroties pāris mēnešus pēc kāzām, nekādi nav mainījusi viņa priekšstatus par laulību vai atņēmusi vēlmi vēl kādreiz apprecēties.

Šovs pat zināmā mērā vairojis Ulvja ticību paša sirdij un novedis pie secinājuma, ka cilvēki no malas nevar būt objektīvi, ja runa par kāda attiecībām. Ulvis joprojām tic laimīgai laulībai.

"Es noteikti precēšos, bet šoreiz pats izvēlēšos, ar ko. To, kura ir man īstā, sajutīšu tikai es, nevis kāds no malas," uz ekspertiem vairs paļauties negrib Ulvis. To viņš var ieteikt arī citiem.

"Ikvienam novēlu dzīvot pēc iekšējām sajūtām, jo tikai tad mēs dzīvojam savu dzīvi. Prātu var kontrolēt arī citi. Sirds izvēlas!" pie svarīgas atziņas nonācis treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!