Foto: Publicitātes foto

Diezgan negaidīti par apspriestāko televīzijas projektu šobrīd Latvijā kļuvis TV3 rādītais Precos ar svešinieku!, kurā seši drosminieki ļāvās izaicinājumam apprecēties ar līdz pat kāzu dienai nesatiktu personu.

Protams, kopš šova pirmā raidījuma parādīšanās televīzijas ekrānos sabiedrībā tiek apspriestas visas iespējamās dalībnieku privātās dzīves detaļas, bet dažreiz gadās pārpratumi un publiskota tiek nepatiesa informācija.

Tā gadījies Zandai Štrausai (attēlā centrā). Šonedēļ žurnāls Privātā Dzīve vēstīja, ka Zandu esot bildinājis bijušais draugs Jānis Kristovics, ar kuru kopā viņa pozējusi draudzīgās un mīļās bildītes sociālajos tīklos.

Portālam Skaties.lv Zanda šīs runas noliedza, skaidrojot, ka žurnālisti šajā situācijā esot kļūdījušies - bildinājumu tiešām izteicis viņas bijušais draugs, bet tas esot cits puisis. 

Arī runas par saderināšanos esot pāragras - tā kā viņa ir oficiāli precējusies ar šova vīra Uģi, tas nemaz neesot iespējams.

"Es negribu vairs par to runāt, jo man liekas, ka visu laiku paņem nezin ko un saliek nezin kā, man pat bail runāt vispār kaut ko. Ažiotāža par to visu sacelta tik liela, ka nezinu, ko var teikt un ko labāk neteikt. Mana dzīvē visas šīs jezgas dēļ ir sagriezta kājām gaisā," atzinusi Zanda, kura gan šova seksologam jau paguvusi atklāt, ka saskarsmē ar Uģi jūtot diskomfortu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!