Foto: Publicitātes foto

Gada sākumā TV3 startēja šovs Precos ar svešinieku!, kurā gredzenus mija ekspertu par saderīgiem atzīti svešinieki. Lai gan noslēguma sērijā eksperti metās jūsmot par pašu paveikto un sludināt, ka eksperiments izdevies, tapis skaidrs, ka vienīgais, kam šovs ir izdevies, ir šķiršanās lietu kantori.

Precos ar svešinieku! sausais atlikums ir gaužām bēdīgs. Mīlas šovs parūpējies vien par to, lai Latvijā pusgada laikā būtu par trim šķirtām laulībām vairāk.

Lai gan eksperti uzsvēra, ka viņu atrastie pāri savā starpā būs lieliski saderīgi un šovs tika uztverts kā skaists sākums jaunām ģimenēm, pirmais pāris - Zanda Štrausa un Uģis Žogots, izšķīrās jau šova laikā.

Zanda ar šķiršanos nevarēja vilcināties, jo šovasar bija ieplānojusi apprecēties ar citu puisi, ko godam arī paveica. Otrs pāris - Zane Laure un Ulvis Grīnvalds, šķiršanās dokumentus iesniedza uzreiz pēc šova nofilmēšanas, un oficiāli šķirti tika maija beigās.

Lai arī trešo pāri - Zaigu Biģeli un Raimondu Valpēteri (abi attēlā), eksperti pozicionēja kā īstu veiksmes stāstu, kas apliecina eksperimenta izdošanos, tapis zināms, ka arī šis pāris ilgi nav vilcinājies ar šķiršanos.

Zaiga nupat saviem Facebook sekotājiem atklājusi, ka atkal ir brīva sieviete. Lai apstiprinātu savu vārdu patiesumu, meitene publicējusi šķiršanās apliecības fragmentu, kas apliecina - jūlija vidū laulībai oficiāli pielikts punkts.

Līdz ar šādu pavērsienu var uzskatīt vien to, ka šovs Precos ar svešinieku! palielinājis skumjo Latvijas statistiku par šķirtajām laulībām. Pēc šova Latvija ieguvusi nevis trīs jaunas ģimenes, bet gan uzreiz sešus šķirteņus, no kuriem viena dāma gan uzreiz apprecējusies otrreiz.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!