Foto: F64

Šonedēļ kaismīgas diskusijas radīja vēsts, ka pārtraukts veidot pavāra Mārtiņa Rītiņa (attēlā) tautā iemīļoto kulinārijas šovu Kas var būt labāks par šo?. Tas gandrīz 20 gadus priecēja Latvijas Televīzijas (LTV) skatītājus, tāpēc lēmums projektu slēgt ne vienu vien izbrīnīja.

Pats pavārs sarunā ar DELFI Izklaidi norādīja, ka šobrīd atrodas "atpūtas periodā", bet šova nākotne atkarīga no LTV un Kas var būt labāks par šo? producentiem un tā, vai viņi spēs izpildīt Rītiņa uzstādītās prasības.

Producenti gan DELFI Izklaidei atklāj, ka lēmums par šova pārtraukšanu bijusi paša Rītiņa iniciatīva.

"Nekādu domstarpību vai konfliktu nav. Ar Mārtiņu vienojāmies, ka šova veidošana tiek pārtraukta. Viņš ir atvēris otru restorānu, bet raidījumu filmēšana aizņem daudz laika. Tie ir 48 raidījumi gadā, kas nav maz," DELFI Izklaidei stāsta producentu apvienības Studio 3B pārstāvis.

To, vai šovs no televizoru ekrāniem pazudis uz visiem laikiem, vēl pāragri prognozēt, bet šobrīd populārais pavārs nolēmis vismaz uz kādu laiku no ēdienu gatavošanas kameru priekšā atpūsties.

Arī Latvijas Televīzijas pārstāvji nekādas prasības no Rītiņa vai viņa producentiem nav saņēmuši.

"Bija plānots, ka raidījums LTV atgriezīsies no 21. februāra, taču decembra beigās no producentiem tika saņemta ziņa par konkrētā raidījuma neturpināšanu, tā vietā piedāvājot jaunu kulinārijas šovu, ko vadītu cits pavārs.

Latvijas Televīzija ir augstu novērtējusi Mārtiņa Rītiņa devumu pavārmākslas un ēšanas kultūras uzlabošanā un attīstīšanā Latvijā, tāpēc pauž nožēlu par Rītiņa nespēju vienoties ar neatkarīgo producentu par raidījumu parādīšanos ēterā," informēja LTV Komunikācijas speciāliste Agita Pudule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!