Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 20. septembra, vakarā LNT skatītāji varēja sekot līdzi notikumiem populārā šova "Lauku sēta" piektās sezonas otrajā raidījumā, kurā intrigu, kaislību un dažādu pārsteigumu netrūka.

"Lauku sētā" sākās lielie darbi – šķūņa būvēšana. Tiesa, viss gan neveicās tik raiti, kā cerēts. Ar īpašu centību izcēlās Rasmuss un Dairis. Arī pārējie centās iesaistīties, tomēr ļoti bija jūtams palīdzīgu roku trūkums, un beigās saimnieks nebija mierā ar paveikto. Tika pieņemts lēmums, ka šova brašuļiem nākamajā nedēļā tiks atvēlēta viena diena, kurā ēku jāpabeidz.

Arī darbi virtuvē nevedās. Nedēļas galvenais pavārs Krišjānis neprot gatavot un nespēja laikā nodrošināt paredzētās ēdienreizes. Lai gan viņa palīdze "lielā" Sanita mēģināja glābt situāciju, saimnieki tāpat nebija apmierināti. Tas Krišjānim dārgi maksāja – viņš tik pasludināts par nedēļas sliņķi. Savukārt Sanita izpelnījās čaklīša titulu.

Tāpat arī otrajā raidījumā netrūka pikantēriju. Dalībnieki mēļoja, ka pirmajā naktī dažādos pašmāju šovos jau agrāk iepazītā skandāliste Aija Dembovska ļāvusies seksam ar Rasmusu.

Vīrietis neslēpa, ka zināma tuvība ar Aiju esot bijusi, tomēr apgalvoja, ka nekas līdz galam neesot noticis, abu izpriecas nodēvējot par "bakstīšanos". Kas viņu izbrīnīja – meitene esot gribējusi mīlēties bez prezervatīva.

Aija, pavadot nakti zem viena deķa ar Rasmusu, neatgriezeniski sagrāva savu reputāciju. Pats Rasmuss atzina, ka sākumā viņam meitene esot likusies saprātīga, bet nu simpātijas esot pārgājušas. Turklāt vīrietis nebija mierā ar meitenes pārmērīgo uzmācību, kā rezultātā sākumā uzplaukusī patika pārauga teju vai riebumā.

Šova dalībniekiem pilnīgi nekas, ko Aija darīja, nebija pa prātam. Meitenes kolēģi nebija mierā nedz ar viņas uzvedību, nedz pavirši paveiktajiem darbiņiem un arī ne ar lamāšanos un runāšanu pretī par viņu gados krietni vecākajai Līgai, kura bija meiteņu komandas brigadiere šķūņa celšanā.

Savukārt Līga, vērtējot Aijas uzvedību, neslēpa – meitenei nepiedienot jau pirmajā naktī nekautrīgi uzmākties puisim un mēģināt ar viņu pārgulēt. Savukārt Ingars vairākkārt Aiju nodēvēja par prostitūtu.

Situācija bija pamatīgi nokaitēta, pārējie dalībnieki nemitīgi aprunāja Aiju un vienkārši nespēja ar viņu vairs dzīvot kopā. Tika pieņemts lēmums, ka viņai ir jādodas mājās, un izbalsošanā pārējie vienprātīgi lēma, ka viņa uz izbalsoto sola sēdīsies blakus nedēļas sliņķim Krišjānim.

Aija, sapratusi, ka viņai būs jācīnās par palikšanu, lēja gaužas asaras. Tas gan viņas kolēģu sirdis neatmaidzināja, un Ingars pat atzina, ka redzēt Aiju nopuņķojušos esot bijis ļoti patīkami.
Foto: Publicitātes foto

Aija un Krišjānis par to, kurš turpinās dalību šovā, sacentās pupiņu šķirošanas spēlē, kurā pārējie dalībnieki aktīvi atbalstīja puisi. Izšķirošajā uzdevumā uzvarēja Krišjānis, un Aija jau atkal birdināja asariņas.

Tā gan nebūtu "Lauku sēta", ja pēkšņi netiktu pieņemts kāds negaidīts lēmums, un šoreiz tas bija saistīts ar nežēlastībā kritušo Aiju. Šova vadītājs Jānis izdomāja, ka tomēr došot meitenei vēl vienu iespēju. Aija gavilēja, pārējie – vārījās dusmās.

It kā ar to vēl nebūtu gana, desmit brašuļiem pēkšņi pievienojās vēl divi dalībnieki – iepriekšējā "Lauku sētas" sezonā iepazītais Normunds Sakovičs un bēdīgi slavenā Eva Savicka-Turka, kura ceturtajā sezonā izcēlās ar komandēšanu un lamāšanos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!