Foto: Publicitātes foto
Raidījums "Māmiņu klubs", sākoties jaunai sezonai, piedzīvojis izmaiņas – tas būs skatāms citā telekanālā, bet vadītājas lomā atgriezusies Kristīne Virsnīte.

Kā "Delfi Izklaidi" informēja "Māmiņu kluba" radošās komandas pārstāve Liene Bērziņa, raidījums, kas televīzijas skatītājus priecējis 14 gadu garumā, jauno sezonu sāk ar vērienīgām pārmaiņām.

Raidījums, kas līdz šim vairāk bijis veltīts tieši jaunajiem vecākiem un aptvēra tādas tēmas kā veselīga grūtniecība, bērniņa ienākšana pasaulē, pirmie dzīves gadi un jauno māmiņu dzīve, jaunajā sezonā paplašina savu formātu, kļūstot par dzīvesstila raidījumu ģimenes sievietēm, aptverot arī tādas tēmas kā sievietes māja, skaistums, veselība, attiecības, dzīve ar bērniem, ģimenes hobiji un mājas mīluļi.

Mainījies arī TV kanāls – sākot ar 4. februāri, ik svētdienas rītu pulksten 9:30 "Māmiņu klubs" būs skatāms televīzijā sievietēm "STV Pirmā!". Tāpat pie skatītājiem atgriezīsies arī ilggadējā "Māmiņu kluba" vadītāja un satura veidotāja Kristīne Virsnīte, solot krāšņu, stundu garu dzīvesstila raidījumu ģimenes sievietēm.

"Sieviete ir ģimenes dvēsele! Uz viņas pleciem turas visa dzīve – bērni, mājas, partneris, vecāki. Ir tik daudz lomu, ko ikdienā mums nākas uzņemties, ka brīžiem jūtamies pārgurušas un bez atbalsta. Jaunā "Māmiņu kluba" mērķis ir atbalstīt ģimenes sievietes ar padomiem un citu sieviešu pieredzi. Kopā mēs varam rast risinājumus visdažādākajām dzīves problēmām! "Māmiņu klubs" solās kļūt par sieviešu raidījumu, kur varam būt atklātas un patiesas, kā arī iedvesmoties cita no citas!" jaunā raidījuma formāta mērķi ieskicējusi tā vadītāja un divu bērnu mamma Kristīne Virsnīte.

Pirmajā raidījumā atklāti par mīlestību, laulību un intimitāti dalīsies grāmatas "Saplēstās mežģīnes" autore Karīna Račko, kas iepazīstinās savus fanus arī ar savu ģimeni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!