Foto: Publicitātes foto

Konkursa Supernova iepazīšanās raidījumam ar interesi sekojis līdzi arī cienījamais komponists Raimonds Pauls (attēlā). Pēc tā noskatīšanās Pauls pat zvanījis vienam no žūrijas locekļiem, lai izteiktu viedokli par šovu, un viņš gatavs savos novērojumos dalīties arī ar tautu.

"Man tā Supernova patika. Man patika žūrija, kuras sastāvā beidzot ir divi profesionāli dziedātāji, un man patīk, kā tagad izskatās tas meklēšanas process kā tāds.

Arī cilvēkiem no malas tā ir iespēja palūkoties, kā top priekšnesums, kā uzvedumi tiek padarīti krāsaini," sarunā ar DELFI Izklaidi pozitīvās emocijās pēc pirmā raidījuma dalās Pauls.

Tiesa, šova tālākajā norisē žūrijas sastāvs tiks mainīts - Guntaram Račam un Intaram Busulim pievienosies Ieva Kerēvica un Kaspars Roga.

Lai gan Eirodziesmas atlases laikā komponists nereti paudis visai asu viedokli par konkursantiem, uz Supernova startu viņš skatās ar jau krietni pozitīvāku skatu. Pauls gan uzsver, ka vēl par agru spriest, vai starp kandidātiem atradīsies kas Eiropas cienīgs.

"Dalībnieku ir daudz, un dziesmas bez pavadījuma izvērtēt ir grūti. Pozitīvi ir tas, ka visi ļoti cenšas. Arī pats šovs kā uzvedums ir ļoti krāsains, ir interesanti skatīties, kā viss notiek soli pa solim.

Pagaidīsim un redzēsim, kas no tā sanāks. Tas ir tikai labs sākums, tagad viss atkarīgs no tā, kā tālāk viss tiks iestudēts," spriež eksperts.

Viņu uzjautrinājis žūrijas mulsums, kad viens no dalībniekiem uzstājies ar dziesmu latviski, kamēr pārējie laiduši angļu mēlē. "Tā kā tas ir starptautisks konkurss, it kā skaidrs, ka lielākā daļa dzied angliski.

Taču kāpēc visi tik pārsteigti, ja viens dzied latviski? Vai tas ir tik jocīgi, ka puisis Latvijā izvēlas dziedāt latviski? Tāpēc pēc šova piezvanīju Guntaram Račam un angļu mēlē pateicu viņam paldies par brīnišķīgu šovu. Es ceru, ka viņš saprata," par angļu valodas pārspīlēto nozīmi savā stilā pajokojis Pauls.

Maestro atklāj, ka ar interesi sekos konkursa tālākai norisei. "Vai parādīsies kāds jauns talants, to mēs redzēsim. Labi ir tas, ka mūziķiem tiek dota šāda iespēja," Supernova pozitīvi vērtē Pauls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!