Foto: DELFI

Pirmdienas, 9. septembra, vakarā šova Jaunā talantu fabrika koncertā žūrijas rindās viesojās arī puišu grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands (attēlā), kurš visai kritiski vērtēja jauno talantu priekšnesumus un pa spalvai nevienu neglaudīja.

Ralfa komentāri un vērtējumi pēcāk raisīja īstu diskusiju vētru sociālajos tīklos. Kamēr vieni viņu slavēja par godīgumu, citi neslēpa savu sašutumu, mikroblogu vietnē Twitter veltot jaunajam mūziķim skarbus un pat aizvainojošus vārdus.

"Jā, pamanīju, ka sociālie tīkli vārījās. Šķiet, tik daudz par mani nebija runāts kopš šī gada Eirovīzijas, kurā piedalījāmies ar grupu PeR. Kopš Jaunās talantu fabrikas koncerta mans Twitter sekotāju skaits palielinājies par kādiem 900 cilvēkiem.

Lielākā sabiedrības daļa izteica atzinīgus vārdus, ka beidzot kāds pateica savas domas, argumentēja tās un bija godīgs, nevis visus vienkārši slavēja. Protams, ir jau arī tādi cilvēki, kas tagad cer, ka kaut kur Maskavas forštatē "atraušos pa seju"," sarunā ar DELFI Izklaidi savu komentāru sniedz Ralfs.

Eilands skaidro, ka uz šovu viņš nav gājis, ļaunu nodomu vadīts, un nevienu nav vēlējies aizskart. Ralfam piedāvāts vērtēt dalībniekus, un viņš to arī darījis - izteicis savu viedokli.

"Es pats darbojos mūzikā un ļoti daudz esmu skatījies līdzīgus talantu šovus, kuri veidoti ārzemēs. Man vienmēr paticis, ka šajos šovos cilvēki žūrijā ir atklāti un godīgi pasaka savu viedokli, vērtējot dalībniekus.

Es neuzskatu, ka būtu izdarījis kaut ko sliktu vai pārkāpis kaut kādas iedomātas robežas. Problēma ir tā, ka cilvēki bieži vien neņem mani vērā, jo man ir tikai 19 gadi, taču pēc pieredzes varu teikt, ka ne vienmēr vecākajam ir taisnība. Nedrīkst ļaut sev kāpt uz galvas un klusēt!

Es zinu savu vietu, darbojos mūzikā, daudz esmu lasījis un mācījies, tādēļ uzskatu, ka arī manas domas ir vērā ņemamas. Savus izteikumus un vērtējumus arī pamatoju un argumentēju. Cilvēkiem ir jāiemācās būt godīgiem un teikt to, ko patiešām domā," pārliecināts Ralfs.

Arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki Eilandam pārmeta pārlieku skarbu attieksmi pret jaunajiem un potenciālajiem Latvijas šovbiznesa spīdekļiem, savukārt daži izteicās, ka Ralfs raidījumam piešķīris nelielu asumiņu, un slavēja viņa atklātību.

Savs viedoklis, protams, bija arī dziedātājai Lienei Šomasei, kura Ralfam ieteica apjaust, ka tas ir tikai šovs, ne meistarklases, savukārt izbijušais "okartietis" Oskars Deigelis Eilandam pārmeta pārlieku lielu "blatošanu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!