Foto: Publicitātes foto

Skatītāju interesi radījušais TV3 šovs "Precētie pret brīvajiem" šonedēļ atkal sacēlis vētru ūdens glāzē – šoreiz uzmanību piesaistījis raidījuma galvenais varonis, zināmās aprindās popularitāti iekarojušais reperis Neids.

Raidījuma sākumā Neids, kurš tika pieteikts kā "jaunais, izskatīgais un ļoti talantīgais hiphopa mākslinieks", mēroja ceļu uz Aizkraukli, lai tiktos ar Baibu. Abu randiņu slepeni vēroja viņas mīļotais puisis Lauris, un jauniešiem tikšanās ar Neidu izvērtās emocionāli nepatīkamā piedzīvojumā.

Jau neilgi pēc iepazīšanās Neids, izmantojot brīdi, ka meitene bija devusies uz virtuvi, atzina, ka bija "gaidījis kaut ko labāku".

"Ja godīgi, es gribu tikt ātrāk prom no šejienes. Es negribu neko, es negribu ne redzēt to meiteni, ne ēst," pavisam satraukts bija Neids.

Nelāgs izvērtās brīdis, kad reperis lika lietā iepriekš izdomāto "ieroci", lai noskaidrotu, vai meitene ir brīva – viņš sniedzās Baibu noskūpstīt, bet pēdējā brīdī atrāvās.

Tad arī meitenes drauga Laura mērs bija pilns – viņš jau iesākumā svešiniekam apzīmējumu "perdelis", bet pēc šī izgājiena bija pavisam sašutis, pamatoti norādot, ka tā pret sievieti nedrīkst izturēties.

"Es tev iesitīšu tūlīt," blakus telpā niknojās Lauris un neslēpa – viesis viņu "stipri kaitina". Randiņš gan beidzās bez dūru vicināšanas, bet abi jaunieši vienojās, ka randiņš bijis briesmīgs, bet viesis – "ļoti riebīgs cilvēks".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!