Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Visu laiku ilgtspējīgākais Krievijas realitātes šovs – populārais televīzijas projekts "Dom-2" ("ДОМ-2") – nākamnedēļ Rīgā rīkos atlasi, kurā tiks meklēti kandidāti jaunākajai sezonai.

Kanāla TNT veidotais šovs ēterā skatāms kopš 2004. gada. Tā ir attiecību spēle jeb "mīlestības stroika", kuras dalībnieki ceļ māju un paralēli būvniecības darbiem cenšas atrast otru pusīti un nodibināt romantiskas attiecības.

TV projekta veidotāji sociālajos tīklos izplatījuši informāciju, kurā norādīts, ka atlase šova jaunākajai sezonai gaidāma arī Latvijā, Rīgā. Producenti to nodēvējuši par Baltijas atlasi.

Kastings ceturtdien, 5. septembrī, notiks tirdzniecības centra "Rīga Plaza" 1. stāvā no pulksten 10 rītā līdz 21 vakarā.

Jāatzīmē, ka jau augusta sākumā šova veidotāji mudināja Baltijas valstu iedzīvotājus aizpildīt pieteikuma anketu šovam. Nākamnedēļ uz kastingu Rīgā būs aicināti interesantākie kandidāti, kuriem ar savu anketu izdevies piesaistīt projekta autoru vērību.

Rīgas kastingā piedalīsies arī "Dom-2" šovā iepazītais populārais un skatītāju iemīļotais pāris Romāns Kapakli un Marina Afrikantova. Faniem abus būs iespēja satikt laika posmā no 13.00 līdz 15.00.

Šova veidotāji arī piesolījuši lielisku atmosfēru, mūziku, dīdžeju, dažādus pārsteigumus un arī īpašu foto stūrīti.

Viena no šova ilggadējām vadītājām ir arī dziedātāja Olga Buzova (attēlā), kura pati savulaik piedalījās projektā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!