Foto: Publicitātes foto

1. martā ekrāna gaitas sāka seriāla "Viņas melo labāk" jaunākā sezona, - ar jaunu režisoru un septiņiem jauniem aktieriem komandā.

Jau iemīļotajiem seriāla varoņiem pievienojušies septiņi jauni aktieri – Jānis Vimba, Kristīne Nevarauska, Uldis Anže, Māris Skrodis, Lienīte Osipova, Sandija Dovgāne un Vita Balčunaite. Izmaiņas notikušas arī seriāla veidotāju sastāvā – jaunajā sezonā režisora loma uzticēta aktierim un režisoram Mārim Bezmeram, kurš seriālā atveido Robertiņu, portālam "Delfi" teic TV3 komunikācijas speciāliste Alise Mališko.

Seriāla radošā komanda piedzīvojusi izmaiņas, jo ilggadējais režisors Sigitas Račkis, noslēdzot seriāla 8. sezonas filmēšanu 2020. gada vasarā, nolēma doties pelnītā atpūtā, jaunā režisora lomu uzticot Mārim Bezmeram, kurš jau iepriekš ir sadarbojies ar režisoru "Viņas melo labāk" filmēšanas laukumā ne vien kā aktieris, bet arī kā režisora domubiedrs.

"Seriāla "Viņas melo labāk" režisēšana ir mana debija liela un apjomīga mēroga projektā, turklāt tā ir ne vien debija, bet arī ļoti liela atbildība pret seriālu, kas tautā jau ir iemīļots. Tādēļ mans uzdevums ir to nesabojāt, bet padarīt tikai labāku: uzfrišināt, ienest jaunas vēsmas. Visa komanda strādājam pie tā, lai seriāls būtu vizuāli krāšņāks, baudāmāks, arī plašais jauno aktieru sastāvs noteikti ir būtiska daļa no tā," par seriāla tapšanu stāsta tā režisors Māris Bezmers.

Seriāla devītajā sezonā kopumā ir 80 sērijas, 40 sērijas skatāmas kanālā TV3 Life pavasara sezonā jau no 1. marta, savukārt sezonas otrā daļa būs skatāma TV3 Life ēterā jau rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!