Foto: Publicitātes foto

Kino veterāns Rons Moss (attēlā) pēc 25 gadus ilgas sadarbības pārtraucis filmēšanos ilggadīgajā ASV ziepju operā Hameleonu rotaļas (The Bold and the Beautiful).

Sešdesmit gadus vecais Moss kopš seriāla pirmās sērijas, kas tika parādīta 1987. gadā, atveidoja modes biznesa magnātu Ridžu Foresteru, bet tagad nolēmis pārtraukt filmēšanos šajā lomā.

Lai gan Moss sadarbības pārtraukšanas iemeslus nav komentējis, ārvalstu mediji kā iemeslu min aktiera un seriāla veidotāju nespēju vienoties par honorāru.

"Rons pavadījis satriecošus 25 gadus, filmējoties Hameleonu rotaļās. Mēs viņu vienmēr uztversim kā ģimenes locekli, kā arī novēlam veiksmi visos viņa nākotnes projektos," izteicies producentu kompānijas Bell Phillip Television pārstāvis.

Pēdējo seriāla epizodi ar Mosa piedalīšanos ASV skatītāji redzēs septembrī. Seriāls ir viens no skatītākajiem televīzijas CBS produktiem, kura norisēm visā pasaulē seko vairāk nekā 26 miljoni cilvēku.

Hameleonu rotaļas 16 gadus bija arī viens no populārākajiem Latvijas Televīzijā demonstrētajiem ārvalstu seriāliem, līdz tā rādīšana tika pārtraukta 2010. gada jūlijā.

Lai gan 25 gadu pastāvēšanas laikā seriāls nominēts vairāk nekā 200 dažādām televīzijas un izklaides jomas balvām un tā uzņemšana televīzijas kompānijā CBS joprojām notiek, turpinājumi vairs netiek lēsti daudzu gadu garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!