Foto: Publicitātes foto

Jau septembra sākumā kanālā TV3 pie skatītājiem nonāks oriģināls un neparasts muzikālais šovs "Balss maskā", kas divpadsmit svētdienas vakarus pēc kārtas ļaus piedzīvot pārsteidzošas emocijas un izbaudīt neparastus priekšnesumus. Šova vadītāja lomā iejutīsies atraktīvais Mārtiņš Spuris.

Šoruden kanāls TV3 ir sagatavojis īpašu pārsteigumu skatītājiem, piedāvājot noslēpumaināko un krāšņāko šovu pasaules vēsturē – "Balss maskā", portālu "Delfi" informē TV3 pārstāve Alise Mališko.

Šova aizsākumi ir meklējumi Korejā un, kļūstot par pēdējo gadu pasaules veiksmes stāstu, šovam var sekot līdzi vairāk nekā 15 pasaules valstīs, veiksmīgi startējot arī kaimiņvalstī Igaunijā.

Muzikālais šovs "Balss maskā" būs spilgta, azartiska un intrigām pārbagāta slavenību muzikāla sacensība. Tajā piedalīsies divpadsmit sabiedrībā zināmas personas un slavenības, kuras uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Dalībnieku sniegumu vērtēs skatītāji un minējumus izteiks šova īpašā detektīvu komanda, kas visdažādākajos veidos centīsies atklāt, kas slēpjas zem maskām.

"Šovs būs pārsteigumu un jaunu atklāsmju pilns ne vien skatītājiem un veidotājiem, bet arī pašiem dalībniekiem, jo maskā var justies daudz brīvāk un atļauties krietni vairāk. Ņemot vērā to, ka neviens nezina, kas slēpjas aiz maskām, tā būs mīkla nevien skatītājiem otrpus ekrāniem, bet arī lielākajai daļai komandas un tieši šī lielā slepenība padara šova veidošanas procesu gluži vai par rotaļu, jo mēs strādājam ar fantastiskiem varoņiem - Lutausi, Lelli, Aci, Diskopeli un citiem. Savā ziņā visiem iesaistītajiem šis šovs sniedz iespēju dot vaļu savam iekšējam bērnam un aicina kļūt dauzonīgiem un mazliet neprātīgiem," dalās šova producente Ilze Jansone.

Šova vadītāja lomā iejutīsies atraktīvais Mārtiņš Spuris, kurš plašāk pazīstams kā TV3 rīta raidījuma "900 sekundes" laika ziņu vadītājs. Paralēli darbam televīzijā Mārtiņš arī strādā digitālajā aģentūrā "Wrong", savukārt brīvajā laikā viņš aizraujas ar mūziku, uzstājoties kopā ar grupu "Franco Franco", kur Mārtiņš ir bundzinieks.

"Kad man šķita, ka visu iespējamo TV šovu formātos es jau esmu redzējis, tad atnāca "Balss Maskā" un pierādīja pretējo. Un tāpēc man ir liels prieks un gods, ka tieši man tika piedāvāts vadīt jauno šovu. Es izjūtu lielu atbildību, lai viss izdotos kā iecerēts, tajā pašā laikā valda patīkams satraukums tieši gatavošanās procesā pirms viss vēl ir sācies. Šis noteikti ir viens no neparastākajiem šoviem, kāds Latvijā ir bijis. Ja pirmajā brīdī skan savādi, ka "slavenības dziedās maskās", tad pēc tam saproti, ka tieši šī mistērija ir tā, kas šovu padara tik aizraujošu. Jāpiebilst, ka arī es nezinu, kas slēpjas zem maskām, līdz ar to es kopā ar skatītājiem katru svētdienas vakaru noķeršu īstu pārsteiguma sajūtu, atklājot šova slavenības!" par jauno lomu stāsta šova vadītājs Mārtiņš Spuris.

Jau 10. augustā tiek uzsākta šova filmēšana un TV3 aicina kļūt par vienu no retajiem, kas piedzīvos šovu klātienē, izbaudot spožus priekšnesumus un atklājot visrūpīgāk glabātos noslēpumus. Bezmaksas ieejas kartes pieejamas šova mājas lapā: www.balssmaska.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!