Foto: Publicitātes foto

Aktieris Andris Bulis savā "Instagram" kontā publicējis sirdi plosošus attēlus ar tekstu, kas daudziem seriāla faniem sažņaudzis sirdi, liekot domāt, ka iemīļotais aktieris vairs nebūs redzams seriālā "Viņas melo labāk".

Daudzu skatītāju iecienītajā vasaras seriālā "Viņas melo labāk" aktieris Andris Bulis atveido galveno – negodprātīgā afērista un skaistuļa Māra – lomu.

Trešdien Bulis instagrama kontā ievietojis attēlu, kurā redzams kopā ar seriāla režisoru, lietuvieti Sigitu Rački. Aktieris attēlus komentējis ar vārdiem "astoņi gadi kopā ar Sigitas, filmējot "Viņas melo labāk". Brīnišķīgs režisors un cilvēks. Ceļi šķiras... dzīve tāda. Paldies tev," rakstījis Bulis.

Buļa attēlus komentējuši neizpratnes pilni skatītāji, vaicājot, vai patiesi Bulis vairs nebūs redzams populārajā seriālā.

Andris Bulis arī turpmāk seriālā paliek un turpinās tēlot Māri, portālam "Delfi" apliecināja "TV3 Group" komunikācijas vadītāja Alise Mališko.

"Varam kliedēt seriāla uzticamo skatītāju bažas un iepriecināt ar ziņu, ka Māra lomas atveidotājs aktieris Andris Bulis turpina filmēšanos seriālā "Viņas melo labāk" un tā jaunākā jeb 8. sezona būs skatāma kanālā TV3 Life jau no augusta beigām.

Izmaiņas ir piedzīvojusi seriāla radošā komanda – ilggadējais režisors Sigitas Račkis, noslēdzot 8. sezonas filmēšanu, ir devies pelnītā atpūtā. Jau augusta sākumā tiks uzsākts darbs pie seriāla nākamās sezonas un tā radošajai komandai pievienosies jauns režisors, kas jau teju divus gadus ir strādājis roku rokā kopā ar režisoru Rački filmēšanas laukumā, apgūstot seriāla "Viņas melo labāk" režijas veiksmes pamatus.

Esam pārliecināti, ka ar jaunā režisora pievienošanos seriāls saglabās tā pamatvērtības – profesionālu aktierspēli, aizraujošu stāstu un dinamisku sižetu," seriāla fanus mierina Mališko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!