Foto: Publicitātes foto
No 3. janvāra darbu TV3 Ziņu dienesta komandā uzsāk Rūta Dvinska, kura turpmāk televīzijas skatītājus informēs par aktuālajām laika ziņām, portālu "Delfi" informē TV3. Dvinska divus gadus vadīja "Māmiņu klubu", no kura pērn decembrī aizgāja, solot atgriezties TV ekrānos citā ampluā.

Dvinskai ir ievērojama pieredzes bagāža televīzijā, kā arī citos projektos. Līdz 2019. gadam viņa kā laika ziņu moderators darbojās kanālā LNT, savukārt no 2019. gada vadīja raidījumu "Māmiņu klubs" kanālā STV. "Māmiņu klubam" nu atrastas jaunas vadītājas – influencere Kristīne Beitika un pāru terapeite Līva Spurava.

"Liels prieks sveikt Rūtu ar pievienošanos TV3 ziņu dienesta komandai, kurā mēs viņu ļoti silti sagaidām. Rūtas karjera ir vedusi caur dažādiem televīzijas kanāliem, bet kopš šī brīža skatītāji varēs "satikt" viņu TV3 ēterā darba dienu vakaros, lai uzzinātu par to, kādi laikapstākļi mūs sagaida tuvākā un tālākā laikā. Rūtas enerģija un pozitīvisms noteikti iedvesmos un uzlādēs gan mūsu skatītājus, gan mūs pašus," pauda TV3 ziņu un informatīvo raidījumu dienesta attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone.

Arī Dvinska pati ir gandarīta par pievienošanos TV3 komandai, uzsverot to, ka šī izvēle viņai sniegs gan atgriešanās sajūtu, gan arī jaunus, aizraujošus izaicinājumus: "Ir sajūta kā atgriežoties mājās pēc gara, ilga un pieredzes bagāta ceļojuma. Prieks pazīstamos gaiteņos satikt pazīstamas sejas," pauž viņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!