Foto: Publicitātes foto

Dažādi televīzijas kanāli turpina priecēt ar jaunumiem, un kanāls TV3 saviem skatītājiem šoruden sarūpējis izklaidējošu kulinārijas šovu "Vakariņas četratā", kurā ik nedēļu četri sabiedrībā zināmi cilvēki gatavos un pie sevis uzņems viesus.

Katru nedēļu četras slavenības – sportisti, uzņēmēji, radošas personības un citi – sēdīsies pie viena vakariņu galda, lai uzzinātu, kuram ir vislabākās kulinārijas prasmes un kurš vissirsnīgāk prot uzņemt ciemiņus.

Šovs ļaus ielūkoties slavenību virtuvēs un kļūt par lieciniekiem tam, kā nu kuram veicas ar gardu maltīšu pagatavošanu un viesu uzņemšanu. Šova dalībnieki centīsies pārsteigt gan ar kulināriem šedevriem, gan ar pavisam vienkāršiem mājas ēdieniem, "Delfi Izklaidi" informē "All Media Baltics" Latvijā komunikācijas projektu vadītāja Alise Mališko.

Pirmais raidījums skatītāju vērtējumam tiks nodots pirmdien, 1. oktobrī, un šova pirmajā nedēļā viens pie otra viesosies un ar kulināriem eksperimentiem pārsteigs stiliste Žanna Dubska, modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, vēdiskais filozofs Uģis Kuģis un aktieris Māris Bezmers, kurš plašāk pazīstams kā seriāla "Viņas melo labāk" Roberta lomas atveidotājs.

Sezonas laikā varēs novērtēt arī Jāņa Jarāna jeb "Miedziņa" gatavošanas prasmes, bet īpašu smieklu devu piedāvās mūziķis Nauris Brikmanis un viņa kompanjoni – aktrise Ieva Florence, dziedātājs Artūrs Gruzdiņš un sociālo tīklu zvaigzne Evelīna Pārkere.

Vakariņas norisināsies neparastās vietās, piemēram, uz ūdens, kur viesus sagaidīs Andris Daugaviņš un Jānis Aišpurs, kā arī dzirdēsim vēl neparastākus stāstus. Tā, piemēram, Elita Drāke vakara izklaides ietvaros dalīsies padomos par to, kā mūs ietekmē krāsas, kā arī to, kā pareizi izbaudīt ēšanas procesu.

Arī kādam no skatītājiem ir iespēja kļūt par vienu no īpašā raidījuma viesiem un vakariņot kopā ar vairākām zvaigznēm – mūziķi Reiku, aktrisi Leldi Dreimani un pasaules motokrosa čempionu Paulu Jonasu. Pieteikties var šeit. "Vakariņas četratā" kanālā TV3 būs skatāmas no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 17.55.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!