Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā) izrādās ir liela šausmu filmu mīļotāja, tāpēc arī viņas visu laiku mīļāko filmu pieciniekā lielākoties ir šausmenes, kā arī daži iecienīti bērnības skatāmgabali.

"Kā piekto savā visu laiku labāko filmu topā es lieku filmiņu par liliputiem Vilovs. Man šī filmiņa ļoti patika bērnībā, un man tagad mājās stāv videokasete ar filmu, kuru es bieži vien uzlieku. Uzrunā arī filmas mūzika, jo tās autors ir tas pats, kurš rakstīja mūziku Titānikam," sarunā ar DELFI Izklaide savu piekto mīļāko filmu nosauc Sabīne.

Ceturtajā vietā viņa liek stāstiņa par slaveno spociņu Kasperu filmas variantu - šī filma Sabīnei allaž spēj uzlabot garastāvokli.

"Trešajā vietā lieku šausmu filmu Gotika. Filmā ir labi aktieri - Halle Berija, Penelope Krusa, Roberts Daunijs Juniors, un man patīk tas, ka šī ir no filmām, kuras skatoties, daudz kas šķiet nesaprotams, bet beigās viss kļūst skaidrs. Patīk, ka šeit ir par spokiem, mazo meitenīti uz ceļa, psiho māju," interesantu filmu iesaka dziedātāja.

Kā otro savu mīļāko filmu viņa nosauc daļēji uz patiesiem notikumiem balstīto mistikas filmu Ceturtā kategorija, kura stāsta par baisu, it kā reāli notikušu citplanētiešu uzbrukumu kādai ģimenei.

"Filma uzņemta kā divi paralēli stāsti - viens ir kadri, kur tiek intervēta reāla sieviete, kas to piedzīvojusi, bet otrā, piemeklējot līdzīgu aktrisi, mēģināts parādīt, kas patiešām ir noticis. Īsta mistika," filmu slavē Sabīne.

Savukārt par visu laiku labāko kino darbu viņa uzskata filmu, kuru pati vēl nav noskatījusies - šausmeni Baltais troksnis, kas stāsta par mirušo cilvēku balsu sadzirdēšanu. "Draugi man viņu ieteica, un es, jau noskatījusies treileri, sapratu, ka šī kļūs par manu mīļāko filmu," jūsmo Sabīne.

Viņa atklāj, ka labprāt izvēlas skatīties šausmu filmas, kas stāsta par spokiem, dēmoniem un paralēlo pasauli, savukārt tā, kurās notiek kaulu šķaidīšana un asins izliešana, viņai galīgi nepatīk.

"Komēdijas mani reti spēj sasmīdināt - es jau ikdienā esmu komēdija pati sev. Savukārt drāmas es vispār neskatos, tad jau labāk izvēlos kādu meksikāņu seriālu - tos skatoties, lēnām mācos arī meksikāņu valodu," atklāj jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!