Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 28. septembra, vakarā telekanāla TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunā iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrais raidījums, kurā pieci saimnieki izvēlējās sev tīkamākās dāmas no precēties kāro sieviešu vidus.

Aizvadītajā nedēļā televīzijas skatītāji uzzināja, kuri no desmit brašajiem vīriem ir guvuši vislielāko daiļā dzimuma pārstāvju atsaucību, bet šonedēļ demonstrētajā raidījumā pieci saimnieki lielajā randiņā tikās ar piecām sev tīkamajām potenciālajām preciniecēm, un dienas gaitā viņiem bija jāizvēlas trīs piemērotākās, kuras aicināt uz savām saimniecībām.

Viens no drosmīgākajiem saimniekiem izrādījās Sandis Legzdiņš (attēlā) no Nītaures puses - viņš kā vienu no sievietēm, ko aicināt pie sevis, izvēlējās krāšņo Karīnu, kura uz randiņu ieradās kurpēs uz 15 centimetru augstiem papēžiem.

Raibi piedzīvojumi otrajā raidījumā bija arī Kasparam Vaikulim - viena no šova spilgtākajām dalībniecēm Magone Burka viņam skandēja dzeju un cienāja vīrieti ar pašas lasītu tējiņu, un, lai gan Kaspars atzina, ka šī sieviete viņam šķiet pārāk "dzejiska", viņš tomēr riskēja un uzaicināja viņu uz savu saimniecību.

Šajā sērijā netrūka arī emociju - viena no izbrāķētajām sievietēm, Kaspara potenciālā līgava Elīza, uzzinot, ka viņu tomēr sūtīs mājup, sāka raudāt, kamēr pārējās dāmas savas emocijas centās slēpt.

Nākamajā Saimnieks meklē sievu sērijā skatītāji varēs redzēt, kā tad izvēlētajām sievietēm veicās pirmajos pārbaudījumos. Katrs no saimniekiem bija īpaši piedomājis pie uzdevumiem, bet viens no sarežģītākajiem pārbaudījumiem gaidīja Sanda saimniecībā - tur dāmām bija jāsašķiro 200 vēži, sadalot tos pēc dzimumiem.

Galerijā: šova saimnieku izvēlētās sievietes, no kurām nākamajā raidījumā gan sastapsim vairs tikai piecpadsmit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!