Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu jaunākā sērija skatītājus pārsteidza ar negaidītu notikumu pavērsienu - saimnieks Egīls Rušiņš (attēlā), kurš šova sākumā pārliecinoši ieguva pieprasītākā saimnieka titulu, saņēma nevis kādas līgaviņas piekrišanu doties kopīgā ceļojumā, bet kurvīšus, jo gan Laura, gan Inga pašas atteicās no tālākas dalības šovā.

Meiteņu aizbraukšanas dienas rītā nekas gan vēl neliecināja par gaidāmo dumpi, kas atklājās sarunā pēc nedaudz saspringtajām pusdienām - kamēr Egīls kala plānus par randiņu, kurā uzaicināt kādu no līgaviņām pirms vakara izvēles, meitenes bija paguvušas izdomāt jau pašas savu situācijas pavērsienu, ko nekavējās pavēstīt arī saimniekam.

”Uzzinot jaunumus, bija nepatīkama sajūta, ka meitenes visu norunājušas man aiz muguras, pat nepakonsultējoties, neizrunājot neskaidrās lietas vai šaubas. Pieņemu, ka pēkšņās aizbraukšanas iniciatore drīzāk varēja būt Laura, nekā Inga," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Egīls.

Iemesls, kāpēc potenciālās līgaviņas saimniekam iedeva kurvīšus, iespējams, bija Egīla kredītsaistības un plašā saimniecība, kas prasa nemitīgu darbu un rūpes, tā nobiedējot meitenes. Tomēr saimnieks arī pieļauj sievišķā ego ievērojamo lomu.

”Grūti pateikt, kas bija par iemeslu, kāpēc meitenes izlēma braukt mājās. Domāju, ka Laura nojauta, ka izvēlēšos Ingu un, visticamāk, negribēja tikt aizsūtīta mājās.

Iepriekšējā vakarā visi bijām tā vairāk aprunājušies. Atklāju meitenēm arī šo to par sevi, ko iepriekš biju noklusējis - tai skaitā ziņu, ka man ir kredītsaistības. Pieļauju, ka viens no aizbraukšanas iemesliem arī varēja būt šī informācija par manām finansēm, kā arī plašā saimniecība ar daudzajiem darbiem," prāto Egīls.

Neraugoties uz nelāgo šķiršanos, saimnieks atklāj, ka joprojām uztur kontaktus ar šova dalībniecēm. Bieža ir arī sarakste ar noslēgto Ingu, kas šova laikā Egīla sirdī iekrita visvairāk un kuras atteikšanās no tālākas dalības šovā bijusi sevišķi sāpīga.

Lai gan šova tālākos pavērsienus saimnieks saskaņā ar tajā noslēgto līgumu nedrīkst atklāt, sarunā ar DELFI Izklaide Egīls noslēpumaini piebilst, ka cerētajā ceļojumā tomēr aizbraucis un šobrīd vairs arī nav vecpuiša statusā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!