Foto: DELFI

Par vienu no intrigām šova Saimnieks meklē sievu izskaņā parūpējās mīlas spēles jaunākais dalībnieks Jānis Šmits. Puisis, kurš šova laikā no skatītājiem neslēpa neko, paziņoja, ka šo rīcību nožēlo, tāpēc par attiecībām pēc šova neko vairāk nestāstīšot. Taču ļaudis jau ziņo par kādu negaidītu pavērsienu.

Šmits šova skatītājiem paliks atmiņā kā saimnieks, kurš patika visām trim paša izvēlētajām meitenēm, un kuram pašam arī patika visas trīs. Šo patikšanu puisis nekautrējās izrādīt arī kameru priekšā, bet šova noslēguma sērijā atzinās, ka savu atklātību nožēlo, jo visas Latvijas priekšā padarīts par brunču mednieku.

Sapratis, ka ar šādu atklātību pats pamet sevi skauģu saplosīšanai, Šmits šova pēdējā sērijā paziņoja, ka par to, kādas izveidojušās attiecības ar šova meitenēm, viņš paklusēs.

Lai gan noslēguma sērijas sākumā puisis Baibai Sipeniecei apgalvoja, ka joprojām ir kopā ar savu izvēlēto Antru "brīvās attiecībās", drīz vien viņš kļuva atklātāks. Šmits atklāja, ka šovā parādītajā saimniecībā nemaz neplāno dzīvot, bet drīz sāks īrēt dzīvokli Valmierā.

Puisis mīklaini izteicās, ka ar viņu kopā dzīvokli īrēs arī kāda īpaša meitene, liekot saprast, ka tā gan nebūs Antra. Tāpat Šmits savās noslēguma pārdomās negaidīti sāka runāt par Daigu - šova dalībnieci, ar kuru viņam jau sākumā bija īpašs kontakts.

Šmits neizvēlējās Daigu, jo meitene vietējā zaļumballē piedzērās un nožāvās uz balles plača. Noslēguma sērijā Šmits negaidīti nāca klajā ar aizstāvības runu Daigai. Puisis atklāja Latvijai, ka nemaz tik piedzērusies Daiga nav bijusi - uz slidenā balles plača kritis katrs trešais. Turklāt meitene ikdienā nemaz nedzerot, bet ballītēs taču noreibst visi jaunieši.

Šmita negaidītā Daigas aizstāvības runa lika skatītājiem domāt, ka puisis pārdomājis izvēli un tomēr atgriezies pie meitenes, kuru sākotnēji atstājis otrajā vietā. Kā DELFI Izklaidei atklāj pārim pietuvināti cilvēki, kuri vēlējās palikt anonīmi, Šmits tiešām esot visu pārdomājis un, izbaudījis ceļojumu ar Antru, atgriezies pie Daigas.

Šo faktu apliecina arī Daigas aktivitātes sociālajos tīklos - viņa pēdējā laikā virtuāli sadraudzējusies ar vairākiem Šmita ģimenes locekļiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!