Foto: Publicitātes foto

Šarmantais Alfrids Lipovskis pēc šķiršanās no šovā Saimnieks meklē sievu iepazītās Velgas Plataces jau atradis mierinājumu citas daiļas lēdijas izskatā. Trešdien, 17. februārī, startējušajā telekanāla STV Pirmā šovā Randiņš ar mammu seniora šarms apbūra uzreiz divas izskatīgas dāmas, un ar vienu no viņām Alfrids izvēlējies turpināt attiecības.

Alfrids šovā iepazina divas simpātiskas dāmas – restorāna vadītāju un divu bērnu mammu Mariku, kā arī pedagoģi Lilitu (attēlā pa kreisi), kura var lepoties ar diviem bērniem un arī mazbērniem.

Skatītājus iepriecināja fakts, ka pašpārliecinātajam Alfridam šoreiz šovā pretī stājās ne mazāk par sevi pārliecināta dāma. "Ir jābūt neredzīgam, lai neizvēlētos mani," sevi raksturoja Lilita. Starp citu, viņa savulaik bijusi starp pašmāju omīšu konkursa dalībniecēm un pārstāvējusi Latviju pasaules vecmāmiņu konkursā, kur ieguvusi divus titulus.

Pirmā abas kandidātes izvērtēja Alfrida meita Elīna, kura atklāja, ka tētim vienam esot grūti, tāpēc viņa izlēmusi piepalīdzēt atrast dāmu.

"Sievietei ir jāpalīdz tētim mājās, jāatbalsta viņu, visādi darbi jāveic, ko viņš palūgs pats," slavenā Alfrida ideālās sievietes modeli beidzot atklāja viņa meita. Pats kungs vēl piebilda, ka sievietei jābūt simpātiskai, koptai un slaidai.

Elīna pastāstīja, ka iepriekšējās attiecības tēvam beigušās, jo viņš nemākot piekāpties un allaž vēlas savu viedokli kā pēdējo, tāpēc vislabāk derētu sieviete, kura māk piekāpties un paklusēt.

Alfrida meita pozitīvi novērtēja abas sievietes, un tieši viņai bija jāsagatavo tēvam arī randiņu plāns ar katru no dāmām.

Marika ar Alfridu devās vizināties zirgu pajūgā. Interesanti, ka sieviete neatpazina kungā pašmāju iepazīšanās šovu siržu lauzēju. Savukārt Lilitai seniora ieraudzīšana bija šoks. Sievieti biedējusi iespēja šovā satikt "to vīrieti no citiem šoviem, par kuru raksta mediji".

Ar Lilitu Alfrids devās uz hennas tetovējumu salonu, un šajā randiņā seniors jau bija krietni atvērtāks, nekā runājot ar Mariku.

Trešo randiņu – relaksāciju sāls istabā – baudīja visi trīs kopā. Alfridam atkal izdevās izjust ikvienam vīrietim tīkamus brīžus, jo abas dāmas visādi sacentās par šarmantā seniora uzmanību.

Alfrids atzinās, ka izvēlēties ir grūti, taču galu galā izlēma par labu Lilitai, kura jau iepriekš atzinās, ka ir droša par uzvaru. Abi kopā devās uz vēl vienu randiņu, pēc kura katram bija jāpieņem gala lēmums par attiecību turpināšanu.

Lēmums bija pozitīvs, kas nozīmē, ka Alfridam jau atkal priekšā romantisks ceļojums ar TV šovā iepazītu skaistuli, bet to, kā veiksies citiem šova Randiņš ar mammu dalībniekiem un vai jaunais projekts palīdzēs vēl kādam atrast dzīves pavadoni, uzzināsim jau nākamo trešdienu.

Jau vēstīts, ka Randiņš ar mammu ir šovs, ar kura palīdzību tā veidotāji grib parādīt, ka pilnvērtīga dzīve un arī mīlestība ir iespējama pat, ja tai vairs īsti netic. Projekta mērķis ir pavisam vienkāršs – iepazīstināt sievietes un vīriešus, kuriem ir attiecību pieredze, bet sagadījies tā, ka šobrīd viņi ir vieni un meklē savu otru pusīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!