Foto: DELFI
Lai gan ir pozitīvi piemēri, kas apliecina, ka arī ar televīzijas šovu palīdzību iespējams sakārtot privāto dzīvi, tas ir riskants ceļš. Ja gadījumā neizdosies, par neveiksmi runās visa Latvija, kas var radīt tikai liekus pārdzīvojumus.

Ne visai labi otrais mēģinājums atrast mūža mīlestību televīzijas projektā beidzies TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībniecei Inesei Sondarei (attēlā).

Tā kā viņas un saimnieka Dagna Darģa attiecības tomēr neizturēja laika pārbaudi un pajuka, biklā Inese bija nolēmusi izmēģināt laimi TV3 Bez Tabu eksperimentā Pirmais skūpsts.

Žūrija Inesei kā piemērotāko kandidātu bija izvēlējusies 36 gadus veco celtnieku Mareku Trivolu. Pēc pirmā skūpsta vīrietis gan pārlieku lielā sajūsmā nebija un atzina – ne sievietes izskats, ne skūpsts viņu nav pārliecinājis, ka šī dāma varētu būt īstā.

Neraugoties uz Mareka atturību, šis pāris pēc nedaudz tuvākas iepazīšanās viņiem atvēlētajās 100 sekundēs sarunāja randiņu, tomēr stāsts nebija ar laimīgām beigām – Inese uz randiņu pie Laimas pulksteņa ieradās, bet Mareks tā arī neatnāca, un sievietei bija jādodas prom.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!