Foto: DELFI

Pirmdienas, 27. novembra, vakarā TV3 šova "Saimnieks meklē sievu" skatītāji kļuva par lieciniekiem tam, kā lielo izvēli starp divām līgaviņām izdarīja Andris un Aivars, un jāatzīst – abi kungi pārsteidza.

Aivara sētā kaislības sita augstu vilni jau kopš šova sākuma. Iereibusī līgaviņa un caurejas zāļu piešaušana kokteilīšiem bija tikai sākums, un arī vēlāk negaidītu pagriezienu notikumu gaitā netrūka – kad šķita, ka Aivara sirdi uz visiem laikiem iekarojusi blondā Agnese, pēc randiņa ar Kristu puiša sirds iepukstējās straujāk arī pret otru meiteni.

Līdz pat pēdējam brīdim nedz skatītājiem, nedz abām meitenēm un, iespējams, arī Aivaram nebija skaidrs, kuru viņš izvēlēsies par savu ceļabiedri. Pēc nopietnas skaidrošanās siltumnīcā, kuras laikā puisis arī nebija slēpis, ka pret Kristu nejūt to īpašo kņudoņu, ko rada Agnese, viņš tomēr pieņēma lēmumu ceļā doties kopā ar Kristu.

Foto: Publicitātes foto Attēlā: Krista
Iespējams, šajā izvēlē savu lomu spēlēja tas, ka Agnese bija godīgi atzinusies, ka ir "riebīgs cilvēks", iespējams, puisi pārliecināja Kristas arguments, ka nav pieņemami bučoties ar kādu un pēc tam viņu pievilt.

Arī Andris parūpējās par pārsteigumu skatītājiem. Lai gan viņš nebija slēpis savas simpātijas pret Gitu, izvēloties ceļabiedri, viņš paziņoja, ka braucienā uz ārzemēm dosies kopā ar Neldiju.

Foto: Publicitātes foto Attēlā: Neldija
Dāma neslēpa pārsteiguma un prieka asaras, nespējot vien beigt brīnīties par šādu pavērsienu, un, lai gan iepriekš Andris bija atzinis, ka nedaudz baidās doties ceļojumā kopā ar Neldiju viņas bērnišķīgās uzvedības dēļ, arī pats kungs izskatījās diezgan apmierināts, ka izdevies tā aizkustināt Neldiju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!