Foto: Publicitātes attēli

Piektdien, 2. jūnijā, ceļu uz skatītāju sirdīm uzsāks iecienītais TV3 šovs "Saimnieks meklē sievu". Tā vadītāja joprojām ir tautā mīlētā Baiba Sipeniece-Gavare, taču izmaiņas skārušas pašu šova konceptu. Īsumā to var raksturot ar vārdiem "neskati vīru no cepures!"

Šogad Baiba ciemosies pie pieciem brašiem, darbīgiem un, pats galvenais, brīviem saimniekiem, kuri gatavi aizvadīt elpu aizraujošu un mīlestības pilnu vasaru. Pirmajā raidījumā iepazīsimies ar katru no saimniekiem tuvāk, uzzinot vairāk par viņu nodarbošanos, hobijiem un interesēm.

Taču šī sezona līdzi nes negaidītu pavērsienu – šoreiz iekārojamo saimnieku sejas netiks pilnībā atklātas, ļaujot potenciālajām līgaviņām visupirms iepazīt saimnieka personību, kā arī apskatīt viņa saimniecību. Tā teikt – neskatīsim vīru pēc cepures! Tāpat jaunajā sezonā būs iespējams sekot līdzi arī daiļas saimnieces vīra meklēšanas piedzīvojumiem, kas būs skatāms platformā Go3.

Kā reiz teicis rakstnieks Paulu Koelju: "Mīlestību nav iespējams izmērīt ar tiem paņēmieniem, ar kuriem mēs mērām ceļa garumu vai mājas augstumu". Tā arī mēs ticam, ka iemīlēt otru cilvēku var, to tā pa īstam nemaz neredzot sejā. Tāpēc aicinām visas sirdī brīvās dāmas un kungus pieslēgties pirmajai epizodei 2. jūnija vakarā un iepazīt saimniekus un saimnieci, kuri gaidīs jūsu vēstules, saka TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!