Foto: DELFI

Saimnieks meklē sievu uzticīgos fanus pirmdienas, 9. novembra, vakarā gaidīja kāds jauks pārsteigums. Šova veidotāji viesojās pie pirmās sezonas pāra Gunitas un Kaspara Vaikuļiem (abi attēlā), kuri jau apprecējušies un gaida pasaulē nākam pirmdzimto.

Kā šova vadītājai Baibai Sipeniecei atklāja Vaikuļu pāris, viņu pirmdzimtais nāks pasaulē jau pēc mēneša. Pāris, kurš šova laikā patīkami pārsteidza ar savu dabai maksimāli pietuvināto dzīvesveidu, bērniņa gaidību laikā no vēl pilnībā nepabeigtās mājas pārvācies uz dzīvokli.

Abi turpina sekot dabas balsij, neēd gaļu, toties uzturā lietojot daudz zivju. Gunita atklāj, ka tad, kad viņa palikusi stāvoklī, viņai sācis pastiprināti prasīties zivis, pat nezinot, ka pieteicies mazulis.

Pa šiem gadiem Kaspars esot kļuvis vēl pārliecinātāks sava ceļa gājējs. Tiesa, ar basām kājām staigāt vairs tik bieži nesanākot.

Piedaloties šovā, Gunita atklāja, ka viņai piemīt gaišreģes spējas. Arī savu vīru Kasparu viņa jau pirms satikšanas bija redzējusi vīzijās. Arī ar bērniņu ir līdzīgi. Gunita atklāj, ka jau zina - abiem ar Kasparu būs divas atvasītes.

Sākumā Gunita savā puncī sajutusi meitenītes enerģiju, kas bijis dīvaini, jo viņas vīzijas teikušas, ka pirmais būs dēls. "Tad es sapratu to, ka sākumā, kamēr bērniņš veidojas, viņš ir viens. Gan zēns, gan meitene - tā ir viena enerģija," sajūtās dalās Gunita.

Galu galā pāris noskaidrojis, ka viss ir kā Gunitas vīzijās paredzēts - gaidāms dēls. Puisēnam pāris izraudzījies interesantus vārdiņa variantus - būs Aro vai Airo. Arī šiem interesantajiem vārdiņiem ir enerģētisks pamatojums.

"Dažādos laikos un pat neapspriežoties vienam ar otru, viens un tas pats izveidojās," izcilo pāra saskaņu atklāj Gunita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!