Foto: DELFI

Redzot, kā trīs skaistas meitenes šova Saimnieks meklē sievu ietvaros zobiem un nagiem cīnās par Jāņa Šmita sirdi, rodas loģisks jautājums – kāpēc tāds meiteņu mīlulis spiests meklēt draudzeni šovā? Šmita māsa Alīna (attēlā), kura pati pieteikusi brāli iepazīšanās spēlei, izskaidro, kas tam par iemeslu.

Tieši māsa bija tā, kura pieteica brāli šovam, pašam saimniekam sākotnēji neko par to nenojaušot. Alīna atklāj, ka lieta nav bijusi domāta kā kāds joks, jo viņa jau sākotnēji sirdī jutusi, ka foršais brālis tiks starp labākajiem.

"Zināju, ka ar viņa harizmu un vienkāršību viņu nevar neizvēlēties," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Šmita māsa. Pats brālis, uzzinot, ka māsa viņu pieteikusi šovam, pasmējies, ka māsa esot "traka", taču visādi citādi bijis apmierināts. Ziņa, ka brālis ticis labāko pieciniekā, ģimenē uzņemta ar prieku.

"Viņam tūlīt būs 21 gads. Kamon, kad vēl, ja ne tagad? Nu ne jau 90 gados," brāļa avantūru pilnībā atbalsta māsa. Viņa atklāj, ka ekrāna mīlas spēle būs kā radīta brālim, jo attiecību ziņā strādīgais puisis tomēr ir mazliet jāiekustina.

"Jancis braukā pa ballēm, viņam patīk dejot. Bet viņš nekad nav īpaši meklējis draudzeni. Jā, viņam ir bijušas nopietnas attiecības, bet viņš nekad neko nav speciāli meklējis.

Brālis allaž bijis aizņemts darbos. Kopš vectēvs aizgājis, Jānis ir tas, kuram tie vīriešu darbi jādara, tā lāpsta jācilā, tās naglas jāsit. Cik nu viņam laiks atļauj, jo šobrīd viņš strādā arī galdniecībā, tik daudz nu viņš dara. Jānim ir brālis, bet viņš ir mazāks," skaidro māsa.

Viņa uzsver, ka meitenei, kuru brālis izvēlēsies, nav jāgatavojas iejūgties saimniecības darbos - galvenais, lai viņa dara laimīgu pašu saimnieku.

"Galvenais, lai tai meitenei patīk tā vide, kur viņa atrodas un patīk būt ar Janci kopā. Nav tā, ka šeit būtu nepieciešama saimniece, jo nav, kas roku pieliek," uzsver Alīna.

Meitene brāli šajā avantūrā pilnībā atbalsta. Pirms meiteņu ierašanās viņa rūpīgi iekārtojusi klētiņu, lai potenciālajām līgaviņām būtu ērti un patīkami pavadīt šīs dienas saimniecībā. Ja jau process uzsākts, māsa gatava iet līdz galam un, ja viss izdosies, rīkot brālim arī kāzas.

"Mierīgi. Es par to jau domāju, kad es gatavoju klēti meiteņu uzņemšanai. Pati kāzas nosvinēju šajā klētī, ja būtu tagad jārīko kāzas Jancim, tas būtu kas grandiozs," iedvesmas pilna ir Alīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!