Foto: Privātais arhīvs

Pirmdienas, 2. septembra, vakarā kanālā TV3 startēja attiecību šova "Saimnieks meklē sievu" jaunā sezona, un par vienu no TV projekta apspriestākajiem personāžiem kļuvusi saimnieka Ilmāra izvēlētā līgaviņa Jeļena, kura aizrāvusies ar mākslīgo skaistumu un plastisko ķirurģiju.

31 gadu vecā Jeļena noskatījusi pievilcīgo saimnieku Ilmāru no Alojas. Viņš nodarbojas ar liellopu audzēšanu izsoļu namiem. Vīrietis savulaik pārdevis māju, jo bez sievas tur bijis par plašu. Tagad Ilmārs dzīvo divstāvu dzīvoklī mazpilsētā un savā pieteikumā solīja, ka, satiekot īsto sievieti, māja atkal būs.

Ilmārs ir šīs sezonas pieprasītākais saimnieks – viņš bija saņēmis visvairāk vēstuļu. Daudzo pielūdzēju vidū bija arī efektīgā tumšmate Jeļena, kura par dažādām izskata uzlabošanas procedūrām iztērējusi iespaidīgu naudas summu.

"Sevis pilnveidošanai un sakopšanai esmu iztērējusi praktiski 10 tūkstošus eiro," pieteikumā paziņoja Jeļena.

Sieviete atklāja, ka viņai veiktas četras sejas uzlabošanas procedūras un pārveidotas ne tikai viņas lūpas, bet arī deguns un vaigi. "Ja jau vienu kaut ko uzlaboju, tad jāiet līdz galam," piebilda Jeļena.

Ilmārs gan uzreiz sliecās meitenes vēstuli nolikt malā un neaicināt viņu uz tikšanos, norādot, ka viņš jau neesot nekāds oligarhs un nespēšot "pavilkt" tādu dāmu. Savukārt raidījuma vadītājai Baibai Sipeniecei-Gavarei tomēr izdevās saimnieku pārliecināt dot Jeļenai iespēju sevi pierādīt.

Efektīgā daiļava kļuvusi par apspriestāko līgavu, un visvairāk mēles tiek trītas tieši par Jeļenas izskatu. Ļaudis gan interneta komentāros, gan sociālajos tīklos nevienprātīgi vērtējuši jaunās sievietes aizraušanos ar mākslīgo skaistumu.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad Jeļena piedalās kādā pašmāju šovā. Savukārt uzcītīgākie "Delfi Izklaides" lasītāji, iespējams, atcerēsies, ka pirms pāris gadiem Jeļena tika pasludināta par Latvijas Bārbiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!