Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu cerīgākā pāra Ģirta Brumosna (attēlā) un Gundas Jandavas attiecības ceļojuma laikā negaidīti mainījās – sākotnējo abu maigumu vienam pret otru nomainīja pilnīga nespēja saprasties, kas beidzās ar skandālu. Ģirts atklāj savu versiju par to, kas nogājis greizi.

"Gunda mani publiski apvaino par dzeršanu un par to, ka es viņai it kā esmu pārāk uzmācies. Teikšu tā - meitenei vienkārši nav, kur man piesieties, tāpēc viņa izdomā šādas lietas.

Protams, ka Gruzijā visi baudīja vīnu. Ceļojumā bijām kopā ar Alfridu un Velgu, mums līdzi bija filmēšanas grupa. Visi nobaudījām vietējos vīnus, mums bija forša kompānija. Vienīgi Gunda distancējās no visa. Jau ekrānā varēja redzēt, ka viņa nevēlas ne nobaudīt ēdienu, ne runāt.

Vienīgā runāšana mums bija kameru priekšā, tāpēc ir jo īpaši muļķīgi no Gundas dzirdēt tekstus, ka es viņu aizkadrā "presējot". Aizkadrā mēs nesarunājāmies," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ģirts. Saimnieks atklāj, ka pēc tam, kad viņš Gundu izvēlējies, sākotnēji abu attiecības risinājušās ļoti cerīgi.

"Kādu mēnesi satikāmies, mums bija intīmas attiecības. Lai Gunda tagad nepataisa sevi par svēto nevainību," godīgi runā Ģirts.

Viņš atklāj, ka tikšanās laikā Gundu iemūžinājis arī gleznās, tostarp, tapis arī akts. Izģērbties un pozēt Gundai paticis, bet problēmas sākušās, kad saimnieks vēlējies attiecības ievirzīt nopietnākā gultnē. "Sāku runāt par kāzām, bērniem. Es taču biju pieteicies šovam Saimnieks meklē sievu, tātad mana bija nopietni nolūki. Es meklēju sievu.

Gunda to negribēja. Pēkšņi viņa vairs negribēja ar mani runāt," atceras saimnieks. Ģirts atklāj, ka bija pat sagatavojies Gundu ceļojuma laikā bildināt, lai apliecinātu meitenei savus nopietnos nolūkus. Diemžēl tas, kas citām meitenēm varētu būt īsts sapnis, Gundai nav bijis pa prātam.

"Tagad redzu, ka viņas pieteikšanās šovam bijis tikai aprēķins. Tā vienkārši nevar būt - šova laikā cilvēks ir viens, bet, tiekot uzvarētāja godā, pagriežas uz otru pusi," var secināt jaunais mākslinieks.

Viņš spriež, ka par to liecina kaut vai Gundas mešanās pozēt skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam, kas ir īpaši dīvaini, ņemot vērā, ka Ģirts taču arī ir mākslinieks.

Viņš Gundas kailumu iemūžinājis gleznās un fotogrāfijās, kuras esot vēl kailākas par Sokolova darbiem. Meitenes kāre pozēt māksliniekam bijusi pilnībā apmierinātam, taču Gunda vienalga steigusi vēl arī pie Sokolova.

Puisim nav patīkami, ka tagad, kad šovs jau labu laiku noslēdzies, Gunda metas vairot popularitāti, stāstot medijiem pasaciņas par viņu. Taču puisis nenožēlo savu dalību šovā. "Facebook saņemu simtiem draudzīgu vēstuļu no skatītājiem, kuri man pauž līdzjūtību šova sakarā.

Tā ir pozitīva sajūta. Katrā ziņā es sevi par muļķi Latvijas priekšā neesmu pataisījis. Kopš filmēšanas pagājis mēnesis, esmu visu pārdzīvojis un aizmirsis. Bet par Gundu varu teikt tā - karma atgriežas.

Nav labi apmelot cilvēkus, jo viss nāk atpakaļ. Viņa sauc mani par dzērāju, bet ikdienā es alkoholu lietoju ļoti reti. Meitenei vienkārši nav, kur piesieties, tāpēc viņa mēģina piesieties pie dzeršanas.

To, ko viņa stāsta - ka visu filmēšanas laiku esmu bijis piedzēries, var viegli pārbaudīt. Pajautājiet šova veidotājiem - viņi visu laiku bija ar mums," ierosina Ģirts.

DELFI Izklaide sazinājās ar šova veidotājiem, kuri apstiprināja Ģirta stāsta patiesību. "Protams, ka, aizbraucot uz Gruziju, visi iedzer vīnu. Tas, ka Gunda tā dēļ Ģirtu publiski uztaisa par dzērāju, ir neforši. Visi nobaudījām vīnu, ja jau bijām Gruzijā.

Jā, vienu vakaru Ģirts iedzēra mazliet vairāk, bet tas bija no sirdssāpēm. Mums pat bija mazliet žēl - reti var redzēt, ka vīrietim ir tik ļoti salauzta sirds. Un arī tad viņš Gundu nekādi neaizskāra. Arī nekāda uzmācība no Ģirta puses Gundai nebija redzama.

Domāju, ka Gunda vienkārši nebija gatava nopietnām attiecībām. Jo šis puisis šova Saimnieks meklē sievu ideju patiešām uztvēra visā nopietnībā. Jau trešajā tikšanās reizē viņš runāja par kāzām," DELFI Izklaidei skaidro šova producente Sandija Miezīte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!