Foto: Publicitātes foto

Tieši pirms mēneša par šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas skaistāko līgaviņu dēvētā Gunda Jandava (attēlā) stāstīja, ka pēc šovā saceltās intrigu vētras viņas dzīve ir pārvērtusies par elli. Taču viss negaidīti pavērsies uz pozitīvo pusi – šovā Gundu noskatījis kāds puisis, ar kuru meitene nu pošas kāzām.

"Visas tās negācijas bija viens brīdis. Tas bija vētras mirklis, kad viss gāja gaisā. Līdz ar šova noslēgumu vētra beidzās, viss negatīvais pēkšņi noplaka. Jā, mani uz ielām joprojām atpazīst, cilvēki reizēm nāk klāt. Bet tad saka kaut ko pozitīvu.

Palicis tikai pozitīvais, tās negācijas bija tikai uz vienu brīdi," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Gunda. Nu viņa uz nedēļu, kad Latvijas galvenā sarunu tēma bija viņas un Ģirta Brumsona publiskais skandāls, atskatās ar smaidu. Iespējams, tieši šis skandāls pavēra viņai ceļu uz lielo laimi.

"Toreiz, kad vēl gāja šovs, man uzrakstīja kāds vīrietis. Viņš izteica kādu komentāru par šovu, sākumā tam pat īsti nepievērsu uzmanību. Viss sākās ar sarunām par šovu. Nu tas ir aizgājis tik tālu, ka man pirkstā ir gredzens," priecīgu ziņu par saderināšanos var pavēstīt Gunda.

Viņas līgavainis esot puisis no Ādažiem, kurš spēlē hokeju. Puiša vārdu Gunda pagaidām vēl grib paturēt noslēpumā. Simpātiskā meitene uzsver - ja nebūtu viņas skandalozā uznāciena šovā Saimnieks meklē sievu, viņi tā arī nebūtu iepazinušies. "Viņš nebūtu man uzrakstījis, ja nebūtu šova.

Un tieši skandāls ar Ģirtu piesaistīja viņa uzmanību. Mums joprojām šajā sakarā ir savs joks - viņš saka, ka baidās mani nokaitināt, ka nedabū pa seju," smejas simpātiskā līgaviņa. Šobrīd viņas dzīves prioritāte ir mācības Rīgas Stradiņa universitātē, tāpēc konkrēts kāzu datums vēl neesot nolikts, bet skaidrs, ka kāzas būs.

"Viss notiek ātri, bet jūtu, ka pareizi. Pēdējo mēnešu laikā esmu guvusi apstiprinājumu tam, ka katra diena var atnest ko jaunu," smejas Gunda.

Šova saimnieku Ģirtu viņa jau sen aizmirsusi, un abu starpā neesot nekādas komunikācijas. Starp citu, Gundas saderināšanās ir lielisks apliecinājums tam, ka Ģirta pieņēmumi attiecībā uz Gundu bijuši absolūti maldīgi.

Ģirts šova laikā sūdzējās, ka Gundai viņas 20 gados nemaz neesot prātā domas par kāzām un šovā viņa gājusi tikai slavas dēļ. Nu viss izrādās pretēji - Gunda ir pirmā šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas dalībniece, kura oficiāli sadarinājusies.

"Jā, es biju gatava kāzām, vienkārši vajadzēja īsto cilvēku," uzsver simpātiskā meitene, sakot paldies šovam, kura dēļ izdevās satikt līgavaini.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!