Foto: DELFI

Pēc dalības TV3 Bez Tabu Valentīndienas eksperimentā Pirmais skūpsts simpātiskā zirgkope Inese Sondare (attēlā) ir mazliet apvainojusies uz šova veidotājiem. Tieši viņu dēļ Inesei nācies mērot tālo ceļu no Tukuma puses, lai pamīņātos pie Laimas pulksteņa, gaidot cilvēku, kurš jau iepriekšējā dienā skaidri pateicis, ka nedomā nākt.

Inese, kura savulaik jau izmēģināja laimi šovā Saimnieks meklē sievu, eksperimenta ietvaros satikās ar celtnieku Mareku Trivolu. Vīrietis pēc ekrāna bučas ieradās uz 100 sekunžu sarunu ar Inesi, kurā abi priecīgi secināja, ka viņus vieno kopīga interese par Paulu Koelju daiļradi.

Nākamajā dienā Inese, kura dzīvo Tukuma pusē, atkal mēroja ceļu uz Rīgu, domādama, ka satiks Mareku, lai kopā dotos uz, iespējams, kādu jauku tējnīcu. Pārdesmit minūtes pastāvējusi sniegā pie Laimas pulksteņa, Inese vīrieti tā arī nesagaidīja un bija spiesta braukt atpakaļ uz Tukumu.

Šis pavērsiens raisījis pamatīgas diskusijas interneta vidē raidījuma skatītāju starpā. Skatītāji steidz kaunināt Mareku, spriežot, ka nav bijis vīrišķīgi neierasties uz randiņu, par to nepaziņojot sievietei, kura uz tikšanos mēro tālu ceļu no citas pilsētas. Taču Inese atklāj, ka Mareka vainas šeit patiesībā neesot.

"Es esmu mazliet apvainojusies uz televīziju. Kā izrādās, Mareks jau pirmajā filmēšanās dienā bija pateicis, ka uz randiņu nenāks. Šova veidotāji to zināja, taču man nepateica, ka nav vērts braukt uz Rīgu arī nākamajā dienā," sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro Inese.

Viņa uzsver, ka uz Mareku netur ļaunu prātu. Viņai pat mazliet žēl vīrieša, kurš tagad izskatoties pēc īsta grēkāža. "Viņam man ne par ko nav jāatvainojas. Tas džeks nabadziņš nav vainīgs, viņš bija pateicis, ka nenāks, un droši vien pat nezināja, ka es gaidu.

Jā, es saprotu, ka televīzijai vajadzēja uzfilmēt stāsta nobeigumu, bet varēja to izdarīt kaut kā savādāk," spriež Inese. Par spīti visam viņa dalību eksperimentā nenožēlo.

"Tas bija piedzīvojums. Jā, beigās sanāca muļķīgi, taču nekādu sirdssāpju man nav," ar smaidu uz piedzīvoto raugās simpātiskā sieviete. Pēc Ineses parādīšanās televīzijā sarosījušies citi pielūdzēji. Zirgkope atklāj, ka saņem vēstules ar komplimentiem un atbalsta vārdiem.

Iespējams, kāda no vēstulēm būs sākums kam skaistam. Jebkurā gadījumā skaidrs, ka publiski Inese vairs attiecības veidot necentīsies. "Vairāk šovos neiešu, pietiek," smejas izskatīgā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!