Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā TV3 šova Saimnieks meklē sievu skatītāji uzzināja, kuras no trim brašo dalībnieku potenciālajām līgaviņām tika aizsūtītas mājās, bet izvēlēties piemērotākās meitenes saimniekiem palīdzēja ne tikai meiteņu pārbaude ikdienas darbos, bet arī krietni ekstremālākos apstākļos.

Ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš, kurš saimnieko Garoziņu mājās Blomes pusē, savām daiļavām bija sarūpējis piedzīvojumiem bagātu dienu - pirms izvēlēties, kura no trim līgaviņām jāsūta mājās, viņš meitenes aizveda uz savu darba vietu.

Smiltenes ugunsdzēsēju depo meitenēm bija iespēja ne tikai iepazīties ar iekārotā saimnieka pamatnodarbošanos un kolēģiem, bet arī praktiskās nodarbībās pārbaudīt, cik smags ir Ingus darbs.

Una, Gunta un Agnese (visas trīs attēlā) tika ietērptas ugunsdzēsēju formās un kopā ar Ingu un viņa kolēģiem devās mācību braucienā - meitenēm bija gan jādemonstrē sava māka tikt galā ar šļūteni, gan jāmēģina smagajā glābēju tērpā paskriet un veikt citas fiziskas aktivitātes, bet pēc nogurdinošās dienas Ingus pieņēma lēmumu mājās sūtīt Unu.

Piektdien, 22. novembrī, šova Saimnieks meklē sievu skatītājus gaida lielākās intrigas atrisinājums - taps zināms, kuru no diviem saimniecībā palikušajiem brašuļiem izvēlēsies Magone Burka, kā arī atklāsies, kuru meiteni par savu līgaviņu izvēlēsies Ingus.
 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!