Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā parādījās ziņas, ka kāzām gatavojas šova Saimnieks meklē sievu pirmās sezonas dalībnieks Sandis Birkenbergs no Salacgrīvas puses un viņa izvēlētā Marita Upīte (abi attēlā). Lai gan plāni joprojām ir spēkā, viņi pagaidām patur noslēpumā, kad tieši abi varētu iestūrēt laulības ostā.

"Kad iepazināmies ar Sandi šovā, bija pagājis pārāk īss laiks, lai varētu kaut ko secināt, taču ar to pietika, lai saprastu, ka vēlos ar Sandi satikties ārpus šova un uzzināt, kāds viņš īsti ir.

Jā, arī mums bija randiņu periods - ilgas telefonsarunas, tikšanās, kino, pastaigas. Diezgan ātri sapratām, ka, jā - ir," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Marita.

Šova noslēgumā Sandis Maritai izteica arī bildinājumu. Lai gan sākumā bija grūti paredzēt, kā tālāk attīstīsies abu savstarpējās attiecības, Sandis un Marita tagad ir pārliecināti, ka viņi vēlas apprecēties un atlikušo mūžu pavadīt kopā, tikai nav nolemts, kad tieši tas varētu notikt. Pagaidām abi ir saderinājušies.

"Esam satikuši viens otru un vēlamies turpmāko dzīvo veidot kopā. Šovs man palīdzēja atrast īsto mīlestību," savās pārdomās dalās Marita.

Savukārt taujāts, vai arī šobrīd, gluži kā tas notika šovā, abu attiecībām stingri seko līdzi arī Sanda tētis, kurš piesaistīja ar savu atraktivitāt un dalību it visā, līgaviņa stāsta, ka viņš vienkārši ālējies.

"Tētis taisīja šovu, un, šķiet, tas ir izdevies, jo šis ir otrs populārākais jautājums, ko cilvēki mēdz uzdot. Ikdienā viņš dalās pārdomās par darāmajiem darbiem saimniecībā un daudz joko," noslēgumā saka Marita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!