Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu veidotāji jau no paša sākuma uzsvēruši, ka jaunākais dalībnieks Jānis Šmits (attēlā) esot krietni nobriedušāks, nekā citi viņa vecuma puiši. Jau pirmajā randiņā ar meitenēm Šmits apliecinājis savu agro briedumu, atklājot, ka 11 gadu vecumā jau nodarbojies ar seksu.

Kamēr citi šova dalībnieki pirmajā randiņā izjautāja meitenes par viņu ēst gatavošanas prasmēm, profesionālo dzīvi un nākotnes plāniem, Šmits ķērās pie lietas, prasot, cik gados viņa potenciālās līgaviņas zaudējušas nevainību, kāpēc viņām vēl nav bērnu un ko viņas darītu, ja mācību periodā gadītos palikt stāvoklī.

Atklātais saimnieks nekautrīgi paziņoja, ka pats zaudējis nevainību 11 gadu vecumā, manāmi nošokējot savu sarunu biedreni Daigu, kura atklāja, ka mīlas priekus baudījusi vien 14 gadu vecumā.

Potenciālā līgaviņa Antra gan ar šādiem niekiem nebija samulsināma - meitene nekautrējoties apsprieda ar puisi grupveida seksa variantus, līdz abi nonāca pie kopsaucēja, ka būtu interesanti pamīlēties trijatā - divas meitenes un viens puisis.

Pēc atklātajām sarunām ar Šmitu, kurā visas sarunas grozījās ap seksa tematiku, viena no meitenēm atzinās, ka viss labais iespaids par brašo saimnieku ir sabojāts, jo rodas iespaids, ka puisi saista tikai sekss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!