Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas saimnieku ieraudzīšanas zilajos ekrānos tapa zināms, ka vecākais dalībnieks - 74 gadus vecais Kārlis Lepsis (attēlā) - devies mūžībā. Tagad atklāts - vīrietis pats sev atņēmis dzīvību.

Saimnieku vizītkartēs Lepsis atzina, ka jūtas aptuveni 55 gadus vecs, un to apliecināja arī viņa aktīvā ikdiena - rosīšanās ābeļu dārzā, smiltsērkšķu audzēšana, kēksu cepšana un citas nodarbes. Vienīgais, kas viņam dzīvē trūka - saimnieces, kas palīdzētu ikdienas darbos.

Diemžēl īsi pirms Saimnieks meklē sievu iepazīšanās raidījuma nonākšanas ekrānos medijus pāršalca sēru vēsts, bet sīkāka informācija par notikušo atklāta netika.

Tagad izdevumam Privātā Dzīve izdevies noskaidrot - kungs ir nošāvies.

Viena no versijām, ko žurnālam atklājis kāds Mūrmuižas iedzīvotājs - Lepsim bijusi draudzene, kura apvainojusies, kad uzzinājusi, ka vīrietis pieteicies šovā Saimnieks meklē sievu.

Kungs devies pie dāmas izlīgt, bet viņa neesot laidusi Lepsi iekšā, un viņš nošāvies. Kāds cits apkaimes iedzīvotājs zinājis teikt, ka pašnāvība izdarīta sievietes pagalmā.

"Nekas neliecināja par to, ka viņš varētu ko tādu izdarīt. Mēs visi esam šokā," atklājis Kārļa dēls, kurš zinājis teikt - ierocis tēva mājās bijis kopš zemessardzes laikiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!