Foto: DELFI

Gandrīz gadu pēc šova "Saimnieks meklē sievu" trešās sezonas iekārojamākais no jaunajiem saimniekiem, mākslinieks Ģirts Brumsons (attēlā), joprojām ir līgavas meklējumos. Viņš atklāj, ka dalība šovā nevis uzlabojusi viņa mīlas dzīvi, bet gluži pretēji – traucē izveidot nopietnas attiecības.

"Es joprojām esmu pirmais puisis savā rajonā," sarunā ar "Delfi Izklaidi" par savu iekārojamākā vecpuiša statusu smejas Brumsons. Tiesa, ar īstās atrašanu viņam kā neiet, tā neiet.

"Skriet no vienas pie otras man nav aktuāli, bet īsto diemžēl vēl neesmu atradis. Un patiesībā tas ir dēļ visas tās saimniekšova ažiotāžas. No vienas puses šovā gūtā atpazīstamība patīk, bet no otras – traucē.

Jo daudzas meitenes negrib neko uzsākt, jo baidās, ka nokļūs dzeltenajā presē. Sievas atrašanas jautājumā popularitāte traucē. Taču viss ir procesā," atzīst saimnieks. Otrs, kas atbaidot meitenes, ir fakts, ka saimnieks dzīvo patālu no Rīgas – mazajā Aizputē.

"Tas man ir ļoti liels mīnuss. Ja es dzīvotu Rīgā, katru dienu varētu ar kādu satikties. Es varu atbraukt uz to Rīgu, iepazīties, bet meitene jau negribēs nākt uz to mazpilsētu. Visu laiku izjūtu to, kā tas traucē.

Jo, ja grib izveidot nopietnas attiecības, meitenei uzreiz vajag darbu manā pusē, bet tur tāda nav. Savukārt es no Aizputes prom nebraukšu – visu, kas man ir, esmu ieguldījis tur.

Tur es esmu kaut kas, Rīgā es nebūtu nekas. Bet jā, nekādu vietējo meiteņu jau tur pat nav," nopūšas vecpuisis, kurš joprojām ļoti grib apprecēties.

Priecīgā vēsts ir tā, ka dalība šovā, ja ne uzlabojusi viņa mīlas dzīvi, tad vismaz noderējusi kā māksliniekam, lai popularizētu sevi visas Latvijas mērogā.

"Tas jau arī bija viens no maniem mērķiem – popularizēt sevi kā mākslinieku, veicināt, lai cilvēki brauc uz Aizputi uz manu mākslas parku. Jā, tās sievas nav, taču ir tāda pozitīva ažiotāža, daudz tūristu brauc," priecīgs saimnieks.

Uz šovā izvēlēto Gundu Jandavu, ar kuru attiecības beidzās ar publisku skandālu, viņš vairs ļaunu prātu netur. "Esmu cilvēks, kas ātri aizmirst un piedod – ilgi sevī sāpi neturu," atklāj Ģirts. Viņš arī mierīgi pabeidzis gleznot Gundas aktu, par kuru meitene savulaik draudēja uzsākt tiesu darbus.

Nu akts mierīgi stāv Brumsona mājās un priecē mākslas parka apmeklētājus. "Tā glezna jau kļuvusi par manu, kā lai pasaka, atpazīstamības zīmi.

Kad ierodas tūristi un ierauga šo bildi, viņi uzreiz saprot – ā, tā ir tā bilde!" smejas talantīgais mākslinieks, aicinot tautu vasarā nesēdēt mājās, bet atbraukt uz Aizputi, lai papriecētu acis ar šo darbu un citiem viņa veikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!