Foto: DELFI

Piektdienas, 1. novembra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi notikumiem iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu kārtējā sērijā un gūt ieskatu, kā izredzētajām līgaviņām veicās pie brašajiem saimniekiem Dagņa, Mārtiņa un Ingus.

Dagnis Darģis savā sētā uzņēma govju kompleksa vadītāju Viju, zirgkopi Inesi un apakšveļas veikaliņa vadītāju Mairitu (attēlā ar pašu saimnieku), kura uz lauku sētu bija paņēmusi līdzi pat augstpapēžu kurpes un smalku kleitiņu.

Pēc iepazīšanās Dagnis meitenes lika pie darba lielajā govju kūtī, kur Mairita godprātīgi atzina, ka šī viņai noteikti nav mīļākā vieta, kur uzturēties, bet sieviete godam paveica sev uzticēto lopiņu barošanu.

Pēc smagās darba dienas kūtī Dagnis bija nolēmis izkurināt pirti, lai meitenes varētu godam relaksēties. Visas trīs līgaviņas aicinājumam atsaucās labprāt, bet karsēšanās laikā saimnieku paguva apbēdināt Mairita, kura paziņoja, ka moteļa Sumbrs pirtiņa esot netīra.

Ingus Krūmiņš ar savām trim līgaviņām bija sarunājis satikties Rīgā - floristi Guntu saimnieks satika pie Centrālās stacijas, bet pēc liepājnieces Agneses un rīdzinieces Unas viņš devās uz Kluso centru, tiesa, pirms tam pamatīgi apmaldoties un pat pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

Ceļā uz saimniecību arī negāja viegli - atteicās darboties bremzes, krietni sabiedējot meitenes. Guntu un Unu pēc ierašanās Ingus pielika pie darba kartupeļu vagā, bet Agnesi aizveda uz randiņu, kura laikā viņš pievilcīgo gaišmati iepazīstināja arī ar savu mammu. 

Arī viņš meitenēm bija sarūpējis pirtiņu, bet Ingus ideja guva krietni vien mazāku atsaucību - kopā ar saimnieku karsēties piekrita tikai Gunta, bet abas pārējās dalībnieces bija "sadziedājušās" un no šiem priekiem izvairījās, Ingu krietni samulsinot.

Mārtiņš Jātnieks, kuru vērīgāki televīzijas skatītāji atceras no šova Okartes skatuve, pie sevis bija aicinājis studenti Paulu, frizieri Sabīni un jūrmalnieci Sigriju.

Arī viņām pēc uzņemšanas un iekārtošanās bija sarūpēts darbiņi - Paula palīdzēja jaunā saimnieka mammai mazgāt traukus, bet vēlāk meitenes tika liktas pie mašīnas mazgāšanas, lauku darbiem traktorā un visbeidzot viņām tika uzticēta pankūku cepšana ar visu tikko dēto oliņu meklēšanu.

Ar to Sabīnei un Sigrijai ļoti raiti neveicās, jo abas nevarēja vienoties par mīklas biezumu, bet Paulu puisis tikmēr apmācīja siena pļaušanā ar izkapti - šo nodarbi jaunā meitene vērtēja kā ļoti romantisku.

Pēc kopīgi pavadītā laika līgaviņām jau pamazām radies priekšstats gan par saimniekiem, gan konkurentēm, bet to, kuru potenciālo precinieci katrs saimnieks sūtīs mājās, skatītāji uzzinās nākamās nedēļas Saimnieks meklē sievu pārraidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!