Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 9. novembra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi atraktīvā iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu brašuļu piedzīvojumiem, izvēloties sev tīkamākās līgaviņas, un arī šajā sērijā pārsteigumu netrūka.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Kamparkalna Almants savu izvēli izdarīja iepriekšējā sērijā, bet šonedēļ piemērotāko līgavas kandidāti bija jāizvēlas pārējiem saimniekiem.

Lielāko pārsteigumu sagādāja Nītaures puses Sandis Legzdiņš (attēlā), kurš vispirms paziņoja, ka neviena no atlikušajām meitenēm neder par saimniecēm, un prātoja, ka iztiks bez līgaviņas.

Tad Sandis izlēma padomu prasīt āzim - tā, kurai dzīvnieciņš pieiešot klāt, būšot īstā. Klausīdams āža padomam, Sandis izvēlējās Vendiju, kura nebūt neizskatījās priecīga par šādu saimnieka izvēli, bet Karīna tika aizsūtīta mājās.

Emocijas sita augstu vilni arī dabas bērna Kaspara saimniecībā - tur kolorītā Magone Burka, kuru Kaspars bija uzaicinājis uz randiņu, izkratīja viņam sirdi, atklājot, cik ļoti nevēlas palikt viena un cik grūta bijusi viņas bērnība.

Tomēr Kaspara izvēle bija bez pārsteigumiem - viņš izvēlējās Gunitu, kura viņam iepatikās jau pirmajā tikšanās dienā.

Kā jau bija nojaušams, Salacgrīvas pusē saimniekojošais Sandis Birkenbergs izvēlējās Maritu, bet vienīgais, kurš šobrīd ir palicis bez līgavas, ir saimnieks Egīls - viņš sarunā ar šova vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari atklāja, ka mēģinās pierunāt ceļojumā doties Lauru, bet to, vai tas izdevies, varēs uzzināt nākamajā sērijā.

Foto galerijā: 25 daiļavas, kas sāka cīņu par piecu saimnieku sirdīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!