Foto: DELFI

Piektdienas, 8. novembra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi notikumiem iemīļotajā iepazīšanās šovā Saimnieks meklē sievu, kurā, kā jau ierasts, netrūka ne jautrības, ne spraigu mirkļu.

Šajā raidījumā skatītāji varēja paviesoties šova vienīgās saimnieces Magones Burkas sētā, kur gan palikuši vairs tikai divi līgavaiņi, bet spraigākie notikumi risinājās pie moteļa Sumbrs saimnieka Dagņa Darģa.

Tieši viņam šoreiz bija jāizdara grūtā izvēle un viena no trim potenciālajām līgaviņām jāsūta mājās. Pēc trim randiņiem un pārdomām mākslinieciskais govju audzētājs lēma, ka prom jādodas apakšveļas veikala vadītājai Mairitai (attēlā).

Savu lomu lēmuma pieņemšanā spēlējusi Mairitas izrunāšanās pirtī iešanas laikā, kad sieviete aizrādīja, ka viņas pirtiņā gan nebūtu tik netīru flīžu.

"Es jutu, ka viņa ir raksturā stiprāka par mani," pēc atvadām no Mairitas savai mātei atklāti atzina Dagnis un pieļāva, ka aizrādījumu par netīrajām flīzēm pirtī Mairita būtu varējusi pateikt citādi.

Īpašas simpātijas Dagnim radušās pret zirgkopi Inesi, kuru saimnieks pēc randiņa un sirsnīgas sarunas nodēvēja par "neslīpētu briljantu", un pārējās līgaviņas arī bija pamanījušas sīkumus, kas brašā saimnieka uzvedībā liecinot, ka viņš izvēli jau ir izdarījis.

Zināma spriedze valdīja arī pie saimnieka Ingus Krūmiņa - arī tur nesaprašanos radījusi pirtī iešana, jo kopā ar saimnieku pirts priekus baudīja tikai Gunta, kamēr abas pārējās līgaviņas, kā uzskatīja saimnieks, bija sākušas dumpošanos, ko ierosinājusi Una.

Ingus neslēpa, ka viņu šāda "čupošanās" ir nedaudz nokaitinājusi, bet Agnese stingri palika pie tā, ka Unas vainas šajā notikumā nav -  viņa pati pieņēmusi lēmumu neiet pirtī un nav tik viegli ietekmējama.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!