Foto: DELFI

Piektdienas, 15. novembra, vakarā TV3 skatītāji varēja sekot līdzi spraigajiem notikumiem iepazīšanās šovā Saimnieks meklē sievu – šajā raidījumā izvēle, kuru no trim līgaviņām sūtīt mājās, bija jāizdara trim šova saimniekiem.

Televīzijas skatītāji šoreiz varēja paviesoties pie trim saimnieku šova dalībniekiem - ugunsdzēsēja Ingus Krūmiņa, puķu audzētāja Jāņa Liņķa un mūziķa Mārtiņa Jātnieka.

Saimnieki potenciālās līgaviņas pārbaudīja gan darbā, gan kopīgās izklaidēs - Liņķis savas dāmas veda sēņot, Ingus ar meitenēm cīnījās ar nokaltušu augļu koku, bet Jātnieks savu trijotni veda uz ābeļu dārzu, un netrūka arī citu pārsteigumu.

Pēc piedzīvojumiem bagātā laika visiem trim saimniekiem bija jāatvadās katram no vienas dalībnieces - Mārtiņš mājās nolēma sūtīt Sigriju, kura pārējās meitenes bija nokaitinājusi ar savu komandēšanu, Liņķis atvadījās no strādīgās Veltas, bet Ingus ardievas teica Unai (attēlā).

Jau vēstīts, ka Magone no smagās izvēles, kuru potenciālo līgavaini sūtīt mājās, pagaidām bijusi pasargāta - jau pēc pirmās dienas brašais Nikolajs pats nosmādēja iespējamo sieviņu un Burkas sētu pameta.

Lēmums aiz muguras ir arī moteļa Sumbrs saimniekam Dagnim Darģim - aizvadītajā nedēļā demonstrētajā raidījumā viņš mājās nolēma sūtīt apakšveļas veikala vadītāju Mairitu, kura viņam bija "uzkāpusi uz varžacīm", aizrādot par netīrību pirtiņā.

Nākamajā raidījumā skatītājus atkal gaida jauni pārsteigumi - Mārtiņš savas meitenes apbēdinās, nepaņemot līdzi uz koncertu, Magones brašuļi pierādīs savu uzcītību, un arī citās sētās spraigu notikumu netrūks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!