Televīzijas kanāls ABC Family savā oficiālajā mājaslapā izziņojis par filmas Viens pats mājās (Home Alone) piektās daļas filmēšanas uzsākšanu. Tiesa, šī filma nemaz nonāks uz kinoekrāniem, bet gan šī gada decembrī tā tiks demonstrēta kanālā ABC.

Pagaidām tiek ziņots, ka filmas darba nosaukums ir Home Alone 5: Alone in the Dark, taču līdz nonākšanai uz TV ekrāniem tas var mainīties.

Filmas galvenais varonis ir astoņus gadus vecais zēns vārda Finns. Saskaņā ar sižetu Finns ir iedomājies, ka savrupmāju, kurā dzīvo viņa lielā ģimene, ir ieņēmuši spoki. Viņš nolemj ar tiem izrēķināties pats, tāpēc izgatavo dažādas lamatas, lai spokus izķertu.

Rezultātā lamatās iekrīt laupītāju banda, kas savrupmājā bija ielauzusies, kamēr Finns bija viens pats mājās.

Zināms, ka vienu no laupītājiem tēlo Malkolms Makdauels (Alekss no Mehāniskā apelsīna), bet galvenajai lomai izraudzīts 12 gadus vecais aktieris Kristians Martins (Martyn), kuram šī jau būs sestā filma.

Pirmā filma Viens pats mājās uz kinoekrāniem iznāca 1990. gadā, un toreiz tā guva ārkārtīgi lielu popularitāti, ko nodrošināja arī puisēna Kevina lomas atveidotājs Makolijs Kalkins. Pēc diviem gadiem viņš piedalījās arī filmas turpinājumā, bet nākamās divas sērijas uzņēma bez viņa līdzdalības.

Galerijā: foto no jaunā Kristiana Martina fanu lapas Facebook tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!