Foto: Kadrs no video
Latviešu dziedātājai līdz pat 16. maija vakaram nācies glabāt pie sevis lielo noslēpumu: viņa jau zinājusi, ka dosies valsti pārstāvēt lielajā "Eirovīzijā" nākamgad.

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" speciālizlaiduma sērijā, kas pie skatītājiem nonāks pirmdienas vakarā, Samanta Tīnas tuvākie draugi un "Eirovīzijas" komanda, ar kuru bija plānots kāpt uz Roterdamas lielās skatuves, būs sanākuši uz kopīgu dziesmu konkursa skatīšanos.

Tā laikā viņi arī uzzinās, ka Samantas kvēlais sapnis reiz kāpt uz lielās "Eirovīzijas" skatuves tomēr piepildīsies.

Samantai šo noslēpumu nācās turēt pie sevis un neizpaust ne mīļotajam Naurim, ne draugiem.

"Delfi" jau vēstīja, ka Samanta šos jaunumus uzzināja LTV raidījuma "Eirovīzija. Studijā Samanta Tīna" filmēšanā, bet televīzijas skatītāji – raidījuma laikā 16. maija vakarā.

Šādā pašā veidā jaunumus uzzināja arī Samantas tuvākie. Kādas bija viņu emocijas un ko par noslēpuma glabāšanu saka pati māksliniece:

Uzzinot par LTV lēmumu, Samanta neslēpa emocijas un bija ārkārtīgi priecīga. "Ak, Dievs, cik skaisti! Tiešām? Ārprāts, tik jauki! Es tevi varētu sabučot un apķert ar tādu pašu entuziasmu, kā es to izdarīju uz "Supernovas" skatuves, bet nedrīkst," prieka asaras sarunā ar Tomu Grēviņu, kurš pavēstīja labo ziņu, nespēja slēpt Samanta.

Tiesa gan, Samanta nākamgad vairs nevarēs startēt ar dziesmu "Still Breathing", tāpēc vietējais atlases konkurss "Supernova" notiks nedaudz citādāk, nekā iepriekšējos gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!