Foto: Publicitātes foto

No 7. jūnija ikdienas aktuālo diskusiju raidījumam "Preses klubs" kanālā "RīgaTV 24" pievienosies režisors un žurnālists Sandijs Semjonovs.

"Dzīvē labprāt uzņemos jaunus izaicinājumus, tādēļ esmu pievienojies "Preses kluba" komandai. Šobrīd kvalitatīvas žurnālistikas loma ir svarīgāka kā jebkad. Mēs redzam informatīvi ļoti radikalizētu sabiedrību, kur cilvēki kaut kur izlasītu informāciju nereti uzdod par patiesību. Žurnālistu pienākums ir būt aktuāliem un spēt izskaidrot notiekošo. Uzskatu, ka raidījuma "Preses kluba" formāts ļauj to visu paveikt. Ar lielu atbildību un nepacietību piebiedrojos raidījuma komandai un esmu pārliecināts, ka kopā mums izdosies," par izjūtām pievienojoties "Preses kluba" komandai stāsta Sandijs Semjonovs.

"Delfi" jau vēstīja, ka iepriekš šo raidījumu vadīja arī dziedātājs Ansis Klintsons, taču darba attiecības ar viņu tika pārtrauktas pēc tam, kad klajā nāca fakts, ka viņš vienlaikus ir arī palīgs Saeimas deputātei Ivetai Benhenai-Bēkenai (KPV LV/PCL), kura bija visai bieža viešņa šajā raidījumā.

Pēc Klintsona aiziešanas no raidījuma "RīgaTV 24" komanda meklēja citu iespējamo pārinieku Aivim Ceriņam, un nu kļuvis zināms, ka tas būs Sandijs Semjonovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!