Foto: DELFI
Kanāla "STV Pirmā!" sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā atraktīvā Inese, kuru draugi mīļi dēvē par seksīgo Bumbulīti, cītīgi pošas kāzām ar savu mīļoto, un īpašās dienas gaidās viņa mērojusi ceļu līdz Rīgai, lai izvēlētos līgavas kleitu.

Jau vēstīts, ka Ineses un viņas izredzētā, kurš par viņu ir 20 gadus vecāks, kāzas tiks svinētas Taurenes pusē. Kaivē dzīvojošais pāris jau izvēlējies laulību gredzenus, un arī līgavas draudzenes no sociālā projekta gatavojas Bumbulīša īpašajai dienai.

Inese vienmēr ir vēlējusies pie altāra doties baltā kleitā, un beidzot viņa šo sapni arī piepildīs. Kāzu salonā "Amelia" Rīgā nesen notika kleitu pielaikošana, kurā topošā sieva izraudzījās izsapņoto līgavas tērpu.

Jau vēstīts, ka kanāls "STV Pirmā!" skatītājiem sarūpējis īpašu raidījuma "Ievas jaunās pārvērtības" epizodi. 30. maijā ikvienam būs iespēja sekot līdzi Ineses un vīra pārvērtībām un būt klāt tik emocionālajā brīdi, kad abi viens otram teiks jāvārdu.

Atgādinām, ka Inese mīļoto bildināja kameru priekšā. Sieviete savam izredzētajam toreiz sacīja – ja viņai izdosies iekļūt finālā, vīrietim beidzot būs jāpiekrīt laulībām. Lai gan dzīvesbiedrs toreiz atzina, ka bildinājums pārsteidzis nesagatavotu, viņš kāzu plāniem tomēr piekrita. Turklāt sociālā projekta finālā Ineses mīļotais vīrietis šo lēmumu apliecināja vēlreiz, visu acu priekšā arī pats lūdzot topošās sievas roku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!